Μιχάλης Ρακιντζής: «Δεν ήταν για μένα φάουλ η συμμετοχή μου στη Eurovision»
Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε για όλους και για όλα στη νέα του συνέντευξη.

Η Νάνσυ Νικολαΐδου συνάντησε το Μιχάλη Ρακιντζή με αφορμή τις εμφανίσεις του στο «Γυάλινο» μουσικό θέατρο σε μία συνέντευξη που προβλήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σήμερα Δευτέρα (28/11).

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ έσπευσε να διευκρινίσει πως καθόταν πάντα στο τελευταίο θρανίο. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην αποβολή που είχε «φάει» και αναφέρθηκε περαιτέρω σε όλους τους πλατινένιους και χρυσούς δίσκους του και τους λόγους για τους οποίους τους έχει κλεισμένους σε ένα ντουλάπι.

Τέλος εξηγεί γιατί το «Μωρό μου φάλτσο» έγινε επιτυχία ερήμην του, τι θυμάται από το γύρισμα με την Ελένη στο «Προκαλείς», ενώ έχει ενδιαφέρον και τι απαντά όταν τον ρωτούν αν τελικά έχει παντρευτεί με την Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν κοιμόντουσαν οι γονείς μου, εγώ όλο το βραδύ έγραφα τραγούδια. Κοιμόμουν στις 5.00 τα ξημερώματα και μετά στις 7.00 πήγαινα σχολείο και κοιμόμουν εκεί».

«Στο σχολείο ήμουν πάντα τελευταίο θρανίο και η αλήθεια είναι πως έχω “φάει” αποβολή γιατί έβαψα τα μαλλιά μου», είπε ο ίδιος και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Το “Μη μου μιλάς για καλοκαίρια το έγραψα όσο ακόμα ήμουν μαθητής. Το «Μωρό μου φάλτσο» έγινε επιτυχία ερήμην μου ακουγόταν παντού. Κανείς δεν ήξερε ότι το τραγουδούσα εγώ», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε και την συμμετοχή της Ελένης Μενεγάκη στο τραγούδι «Προκαλείς» λέγοντας:

«Σαν χθες θυμάμαι το γύρισμα με την Ελένη στο «Προκαλείς». Κάποια πράγματα για κάποιον ανεξήγητο λόγο, μένουν μέσα σου για πάντα».

Επιπλέον, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφεύγει τις συνεντεύξεις λέγοντας:

«Αποφεύγω να δίνω συνεντεύξεις, γιατί δεν μου αρέσει να μιλάω, γιατί λέω διαρκώς βλακείες. Δεν είμαι κάλος σε όλο αυτό».

«Όλους τους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους τους έχω κλεισμένους σε ένα ντουλάπι. Δεν τους κρέμασα ποτέ στο σαλόνι! Δεν μου αρέσουν τα τρόπαια. Όταν έρχεσαι στο σπίτι μου, έρχεσαι για μένα. Δεν το βρισκω σωστό να είναι κρεμασμένοι οι δίσκοι στους τοίχους», ανέφερε και συνέχισε αναφερόμενος στην περιβόητη συμμετοχή στην Eurovision ως εξής:

«Δεν ήταν για μένα φάουλ η συμμετοχή μου στη Eurovision με το «s.a.g.a.p.o». Η Εurovision μου έχει αφήσει ό.τι γεύση μου έχουν αφήσει και όλες οι εμφανίσεις που έχω κάνει όλα αυτά τα χρονιά».

«Κάνεις δεν πρέπει να εκμεταλλεύεται και οφείλει να μην εκμεταλλεύεται τις γκρούπις και το λέω πολύ σοβαρά αυτό», τόνισε ο ερμηνευτής για να καταλήξει στα εξής:

«Είμαι πολύ καλά, είμαι του για πάντα, είμαι πιστός, αν και το τραγούδι λέει “ποτέ μου δε σου είπα δικός σου για πάντα”. Μου αρέσουν οι… αστικοί μύθοι. Δεν απαντώ αν έχω παντρευτεί».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1