Η Meghan Markle προσκάλεσε την Kate Middleton στο podcast της
Η Meghan Markle φαίνεται να θέλει την Kate Middleton ως προσκεκλημένη στο podcast της «Archetypes».

Η Meghan Markle φαίνεται να κάνει μία κίνηση εκεχειρίας ανάμεσα στην οικογένειά της και τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, καθώς φέρεται να ζήτησε από την Kate Middleton να λάβει μέρος σε ένα επεισόδιο του podcast «Archetypes» που παρουσιάζει.

Ο Νιλ Σον, εμπειρογνώμονας σε θέματα της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, διατύπωσε αυτόν τον ισχυρισμό στο κανάλι του στο YouTube. Μάλιστα, ανέφερε ότι η συνομιλία έγινε όταν η δούκισσα του Σάσσεξ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι βρίσκονταν στην Αγγλία για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Όπως ισχυρίστηκε:

«Ενώ η Μέγκαν ήταν εδώ και έμενε στο Ουίνδσορ στο εξοχικό τους, ζήτησε από την κουνιάδα της, πριγκίπισσα της Ουαλίας, σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, να εμφανιστεί σε ένα προσεχές επεισόδιο του “Archetypes”.

Είναι, κάπως, λογικό αν το σκεφτείτε»

Στα επεισόδια του podcast της, η Meghan Markle έχει αποκαλύψει κάποιες προσωπικές λεπτομέρειες. Η ίδια μίλησε για την οικογενειακή της ζωή με τον πρίγκιπα Χάρι και έχει μοιραστεί μερικές ιστορίες από την παιδική της ηλικία, ενώ αναφέρθηκε και στην προηγούμενη δουλειά της.

Η ίδια έχει κάνει και μία σύντομη αναφορά, επίσης, στην περίοδο που πέρασε στο Λονδίνο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;