Έξοδος στην Αθήνα: Τα καλύτερα events της πόλης για το ΠΣΚ (25 - 27/11)
13+1 events για να περάσεις ένα υπερσυγκλό Σαββατοκύριακο.

Έξοδος στην Αθήνα σημαίνει ότι το ΣΚ βρίσκεται μόνο μία ανάσα μακριά!

Λίγο πριν τελειώσει ο Νοέμβριος και υποδεχτούμε τον πιο festive μήνα του χρόνου, προλαβαίνουμε να ζήσουμε μοναδικές στιγμές και να τιμήσουμε την έξοδό του με μία -ή και πολλές εξόδους- που θα γεμίσουν τις μπαταρίες μας και θα κάνουν την εβδομάδα που σε λίγο ξεκινάει να μην μας φαίνεται “βουνό”!

Το άγχος, τα deadlines και οι υποχρεώσεις έχουν φτάσει στο peak, όμως παράλληλα οι προτάσεις για τίμια events ολοένα και πληθαίνουν. Δε παρακάτω τη λίστα και θα με θυμηθείς!

Eδώ να προσθέσω ότι πολλές από τις εκδηλώσεις έχουν έκπτωση λόγω Black Friday οπότε άλλος ένας καλός λόγος να βγεις.

Έξοδος στην Αθήνα: Θέατρο

✔Pomona

26-27/11

έξοδος στην Αθήνα

Μάντσεστερ. Βράδυ. Η Όλι βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο του Ζέππο. Κάνοντας κύκλους στην πόλη, του ζητάει να βρει την αδερφή της που έχει εξαφανιστεί. Στον Ζέππο ανήκει «ένα πολύ μεγάλο μέρος της πόλης». Στο πίσω κάθισμα, ο Κθούλου αμίλητος, λύνει ασταμάτητα έναν κύβο του Ρούμπικ. Η Φαίη τηλεφωνεί με αγωνία στο σπίτι της για να πει ότι δεν θα επιστρέψει σύντομα. Φαίνεται σαν κάποιος να την καταδιώκει. Η Γκέηλ, καταπίνοντας χάπια, ετοιμάζει την απόδρασή της από ένα μέρος απ’ όπου κανείς δε δραπετεύει. Ο Τσάρλι τραυματίζεται θανάσιμα πάνω σε έναν στημένο καυγά με τον Μόου. Λίγο αργότερα, η Φαίη οδηγεί την Όλι σε ένα δωμάτιο, ενημερώνοντάς την για τις συνθήκες εργασίας της. Κι αμέσως μετά… ο Τσάρλι υποδέχεται την Κήτον που θέλει να παίξει… Dangeons and Dragons!

Δες εδώ λεπτομέρειες για την παράσταση!

✔Ο Γάμος

26-27/11

“Ο Γάμος” του Μάριου Ποντίκα

Το θέατρο Επί Κολωνώ στηρίζει σταθερά τη σύγχρονη ελληνική δραματουργία
και η σκηνή του έχει υποδεχθεί μερικά από τα καλύτερα έργα της ελληνικής
εσοδείας. Φέτος, η Ομάδα Νάμα ανεβάζει ένα από τα πιο σημαντικά έργα του
Μάριου Ποντίκα, τον «Γάμο», το έργο που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1980-1981 από
το Θέατρο Τέχνης σε σκηνοθεσία Καρόλου Κουν.

Εδώ θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες!

✔Να σου πω μια ιστορία του Χόρχε Μπουκάι 2ος χρόνος

26-27/11

έξοδος στην Αθήνα

✔Χορευτική Πανούκλα

26-27/11

Η θεατρική έκπληξη του Μαΐου, που παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά-Σκηνή Ωμέγα, και εντυπωσίασε με το καυστικό
της χιούμορ και την ανατρεπτική της διάθεση, επιστρέφει από τις 22 Οκτώβρη ανανεωμένη και σε νέα θεατρική στέγη, στο Σύγχρονο Θέατρο στο Γκάζι.

Ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μάρκελλος, μετά την -βασισμένη σε αληθινή ιστορία- «Απαγωγή της Τασούλας» (Υποψηφιότητα Βραβείου “Μελίνα Μερκούρη 2020” για την Ελένη Στεργίου), στην δεύτερη συγγραφική του απόπειρα, στήνει μια εκρηκτική παράσταση με καταιγιστικούς ρυθμούς, ειρωνική-υπαινικτική γλώσσα, μουσική και τραγούδι.

Με μια καλοκουρδισμένη ομάδα ηθοποιών που, αλλάζοντας συνεχώς ρόλους, προζάρουν, παίζουν μουσικά όργανα και τραγουδούν ζωντανά επί σκηνής, συνθέτοντας σπαρταριστά επεισόδια. Και με αφορμή ένα ιστορικό γεγονός του μεσαίωνα, το οποίο παραμένει ένα από τα μεγάλα άλυτα μυστήρια της Ιστορίας, θίγουν -αλληγορικά- τα κακώς κείμενα του σήμερα.

Δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες!

✔’Αθώος ή Ένοχος’ του Jeffrey Archer

26/11

έξοδος στην Αθήνα

Το δυνατό δικαστικό δράμα του Βρετανού θεατρικού συγγραφέα Jeffrey Archer, που ξεσήκωσε με την πλοκή του το θεατρικό Λονδίνο, ανεβαίνει από την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Eliart.

Μια ανατρεπτική παράσταση που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών, οι οποίοι καλούνται για δύο ώρες, να γίνουν ένορκοι στη δίκη και να αθωώσουν ή να καταδικάσουν τον κατηγορούμενο, βγάζοντας την τελική απόφαση.

Δες εδώ περισσότερα για την παράσταση!

✔Το σφαγείο του έρωτα

26-27/11

Μετά την μεγάλη επιτυχία και την θερμή αποδοχή από κοινό και κριτικούς, η παράσταση «Το Σφαγείο του Έρωτα», επανέρχεται για 2η χρονιά για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, από 7 Οκτωβρίου στο Σύγχρονο Θέατρο.

Πρόκειται για ένα έργο βασισμένο στο «Αίμα της Αγάπης» του Παντελή Μπουκάλα, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη και με ένα εξαιρετικό πρωταγωνιστικό καστ ηθοποιών της νεότερης γενιάς.

Μέσα σε αυτή την πινακοθήκη των φονικών, που θα τα βρίσκαμε μέχρι πρόσφατα να περιγράφονται σε τίτλους ειδήσεων ως «εγκλήματα πάθους», τα περισσότερα έχουν για θύματα γυναίκες. Κάποιες αμφισβήτησαν την κυριαρχία του άντρα – αφέντη, άλλες διεκδίκησαν δικαιώματα και αυτονομία, κι άλλες ούτε που διανοήθηκαν όλα αυτά, παρά βρέθηκαν στο δρόμο μιας «κακιάς στιγμής».

Ξεκινώντας από τις αφηγήσεις αυτές της παράδοσης, ξεφυλλίζουμε δοκίμια του προηγούμενου αιώνα πάνω στις σχέσεις των φύλων και φτιάχνουμε ένα soundtrack από ερωτικά τραγούδια σύγχρονα, γραμμένα από σημερινούς άντρες. Και εκεί όπου ο Μενούσης συναντά τον John Lennon και σιγοτραγουδούν μαζί «I didn’t mean to hurt you, I’m just a jealous guy», επιχειρούμε να πιάσουμε το νήμα μιας ενιαίας αφήγησης, ενός τρόπου σκέψης που είναι ζωντανός στο εδώ και το τώρα. Φιλοδοξία μας είναι να παρουσιάσουμε το φροντιστήριο των αιώνων, εκεί όπου όλες και όλοι σαν επιμελείς μαθητές και μαθήτριες φοιτήσαμε, και προετοιμαστήκαμε να αναλάβουμε τους ρόλους μας στην σκηνή της έμφυλης σύγκρουσης ως θύτες και ως θύματα.

Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ως παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Καβάλας.

Δες εδώ περισσότερα!

✔Το ημερολόγιο ενός τρελού

26-27/11

έξοδος στην Αθήνα

Έξοδος στην Αθήνα – Lives

✔ Qualia w/ The No Futures, Candy Loaded, ΚΑΚΤΟΣ @ AN CLUB 25/11

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο An Club

Παράδοξες ρυθμικές αμετρίες, με μια μινιμαλιστική προσέγγιση, εμπνευσμένη από punk rock και indie κινήματα, οι Qualia / The No Futures / Candy Loaded & ΚΑΚΤΟΣ, κατεβαίνουν με όρεξη και πάθος τα σκαλιά του An, έτοιμοι να τα σαρώσουν όλα!!!

‍Είσοδος: 8€ 

Πόρτες: 20:00

Βρείτε εδώ το facebook event!

𝐂𝐚𝐧𝐝𝐲 𝐋𝐨𝐚𝐝𝐞𝐝 – (Indie/Desert Rock)

Oι Candy Loaded είναι μια rock n’ roll μπάντα με βάση την Αθήνα, που δημιουργήθηκε το 2018. Ο ήχος τους ακροβατεί ανάμεσα στην βαρύτητα της desert rock σκηνής και στο παιχνίδισμα των βρετανικών indie σχημάτων.

Μετά από μια περίοδο δύο χρόνων απουσίας, λόγω της πανδημίας, έχουν επανέλθει με πάθος και όρεξη να τα σαρώσουν όλα, ξαναμπαίνουν εκρηκτικά στην λάιβ σκηνή της πόλης.

Τον Απρίλη του 2022 κυκλοφόρησε διαδικτυακά το δισκογραφικό τους ντεμπούτο, “Stay Evil”, ενώ μέσα στην χρονιά έσκασε το πρώτο τους βίντεο κλιπ για το “Strange World”, το αρχικό κομμάτι του δίσκου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Candy Loaded (@candyloaded)

𝐐𝐮𝐚𝐥𝐢𝐚 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐞 𝐅𝐢v𝐞 𝐀𝐧𝐜𝐞𝐬𝐭𝐨𝐫𝐬 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐆𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐌𝐚𝐫𝐲𝐥𝐚𝐧𝐝 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐝𝐨𝐦 – (Tech-Skatepunk/Math) 

Οι Qualia and the Five Ancestors of the Great Maryland Kingdom είναι ένα Technical Skate Punk 5μελές σχήμα με έδρα την Αθήνα. Έχοντας κυκλοφορήσει το παρθενικό τους άλμπουμ με τίτλο Qualia Over Quantia, οι Πέντε Γηραιοί υπόσχονται να φέρουν ένα μουσικό πανδαιμόνιο στην σκηνή συνδυάζοντας γρήγορα metal riffs, παράδοξες ρυθμικές αμετρίες και μελωδικά φωνητικά.

𝚻𝐡𝐞 𝐍𝐨 𝐅𝐮𝐭𝐮𝐫𝐞𝐬 (Indie/Punk Rock)

‍Οι No Futures είναι ένα συγκρότημα από την Αθήνα, η μουσική τους βασίζεται σε μια μινιμαλιστική προσέγγιση, εμπνευσμένη από punk rock και indie κινήματα.

Αυτόν το καιρό ηχογραφούν το πρώτο τους Ep.

𝚱𝚨𝚱𝚻𝚶𝚺 – (Blues/Punk Rock)

‍Ο ΚΑΚΤΟΣ δημιουργήθηκε πριν από ένα χρόνο από τον Ιάσονα (κιθάρα,φωνητικά) τον Γιάννη (κιθαρα,φωνητικά) και τον Αλέκο (καχόν). Πριν απο 7 μήνες κυκλοφορήσαν το πρώτο τους EP και τώρα ετοιμάζονται να παρουσιάσουν την δουλειά τους με full electric band με τον Τζώρτζη (μπάσο) και τον Μάριο (ντραμς).

✔TRIPWIRE – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ

26/11

Οι Tripwire παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο “Full Circle”, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 22:00, στη σκηνή UpStage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.

9 χρόνια από την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου τους “Deviation”, τo Alternative/Indie Rock συγκρότημα Tripwire επανιδρύεται και κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου 2022 τον τρίτο δίσκο του με τίτλο “Full Circle”.

13 κομμάτια από στιγμές της ζωής τους, 13 διαφορετικές ιστορίες από όλο το διάστημα της απουσίας τους, όπου πειραματίζονται και ξεπερνούν τα μουσικά και στιχουργικά τους όρια, ενώ επεκτείνουν τον ήχο, τις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις τους σε διάφορα στυλ μουσικής όπως bossa nova, jazz και rock, αλλά όλα κάτω από δυνατές μουσικές γραμμές και μελωδίες και κάτω από το “alternative ” μουσικό φάσμα.

Δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες!

✔ΣΤΙΧΟΙΜΑ -10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ

26/11

έξοδος στην Αθήνα

10 χρόνια από την πιο μεγάλη νύχτα του κόσμου.

Το Σάββατο 26 Νοέμβριου 2022 και μια νύχτα σαν εκείνη, οι ΣΤΙΧΟΙΜΑ γιορτάζουν τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του album ΜΗΧΑΝΕΣ.

Ο τέταρτος δίσκος των ΣΤΙΧΟΙΜΑ κυκλοφόρησε στις 26 Νοέμβρη του 2012 και ήταν αυτός που καθόρισε τον ήχο του συγκροτήματος αλλά και τη θέση του απέναντι στη σιωπή που επιβάλλουν οι φόβοι κάθε εποχής. Συντρόφευσε το συγκρότημα σε δεκάδες συναυλίες και αγαπήθηκε από το κόσμο ως ήχος και ως ιστορία που γράφονταν κάθε φορά που οι στίχοι των τραγουδιών του συναντούσαν την επιβεβαίωση.
Με αυτή τη δουλειά το συγκρότημα μίλησε με τρόπο που δεν τόλμησε κανένας άλλος για όσα ήρθαμε αντιμέτωποι τα χρόνια που ακολουθήσαν ,αλλά και για αυτά που θα ακολουθήσουν. Εκείνο το βραδύ οι φίλοι του συγκροτήματος θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις Μηχανές ζωντανά σε σειρά, για πρώτη φορά μετά την ζωντανή παρουσίαση τους τον Φεβρουάριο του 2013 αλλά και κομμάτια που αγαπήθηκαν εξίσου από τις υπόλοιπες δουλειές του συγκροτήματος .

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες!

✔Κίτρινα Ποδήλατα | Σταυρός του Νότου Club

26/11

Τα Κίτρινα Ποδήλατα επιστρέφουν δυναμικά στη φυσική τους έδρα και προσκαλούν όλους τους φίλους στην ανανεωμένη live-πρόταση γενικής ανάτασης «Να σε δω να γελάς ΙΙ».

Οι δυο δημιουργοί, Αλέξανδρος & Γιώργος Παντελιας, ενισχύουν τα συναισθήματα της πετυχημένης – ευρυματικής παράστασης «Να σε δω να γελάς», επιστρατεύουν ανεξάντλητη σκηνική ενέργεια, χιούμορ και διάδραση, στοιχηματίζοντας εκ νέου να ενώσουν αληθινές παρέες γύρω απ τη φωτιά αγαπημένων τραγουδιών και μηνυμάτων.

Από το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο, τα Κίτρινα Ποδήλατα θα υποδέχονται στο club του Σταυρού του Νότου, όσους πραγματικά πιστεύουν πως… μουσική και χαμόγελο μπορούν να αναθερμάνουν την αισιοδοξία μας για μια δυνατή επόμενη μέρα!

Δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για το live!

Έξοδος στην Αθήνα: Parties

✔Erasmus Techno Party

26/11

έξοδος στην ΑΘήνα

Last time 300+ people, now we are back with a 2nd TECHNO PARTY, with a 2nd STAGE!🎧
In the one stage, mainstream-melodic techno , and for those who have guts, industrial heavy techno in the basement stage!

Δες εδώ περισσότερα!

Έξοδος στην Αθήνα: Κι άλλες εκδηλώσεις

✔Προβολή του ντοκιμαντέρ “Καλιαρντά” της Πάολα Ρεβενιώτη +after screening live των Solar anus

26/11

Η προβολή γίνεται μέσα στα πλαίσια του φεστιβάλ τον πολιτιστικών τομέων της Πανεπιστημιακής Λέσχης ΙΡΙΔΑ visions!

Η Πάολα Ρεβενιώτη και η κινηματογραφική ομάδα της Paola Team Documentaries στο πρώτο τους ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους “Καλιαρντά”, παρουσιάζουν τη μυστική διάλεκτο των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα, που χρησιμοποιήθηκε εκτενώς από την δεκαετία του ‘40 μέχρι και την μεταπολίτευση, στις αρχές του ‘70. Η Πάολα ήρθε σε επαφή με τα καλιαρντά κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ‘80, λίγο πριν εκλείψει η χρήση τους. Παρότι ο αρχικός στόχος ήταν μία καταγραφή της χρήσης και της ιστορίας των καλιαρντών, σύντομα έγινε εμφανές πως το υλικό αναδείκνυε την ιστορία της γκέι κοινότητας στην Ελλάδα συνολικότερα.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει μουσικό live των Solar Anus συνοδεία live visuals!!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ!

✔Stand Up Comedy Οpen Mic 26/11 στο Θεατράλε

26/11

έξοδος στην Αθήνα

Stand Up Comedy Open Mic το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 20:30 στο Θεατράλε στο Νέο Κόσμο.

Δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες!

✔WIFT GR ΠΑΝΕΛ: Tα αναπαραγωγικά δικαιώματα και ο ρόλος της τηλεόρασης και του κινηματογράφου

26/11

έξοδος στην Αθήνα

Στα πλαίσια του 6ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ WIFT 50/50 IΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 19:30, θα συντελεστεί ΠΑΝΕΛ με θέμα «Τα αναπαραγωγικά δικαιώματα, η αυτοδιάθεση του σώματος και ο ρόλος της τηλεόρασης και του κινηματογράφου».

Δες εδώ περισσότερα για την εκδήλωση!

Έξοδος στην Αθήνα: Το neolaia.gr σε ενημερώνει για όλα τα hot events!

Μπορεί να σε ενδιαφέρει κι αυτό:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1