Μουντιάλ 2022: Ουρουγουάη - Ν. Κορέα, o Σουάρες κόντρα στην παρέα των Χουάνγκ
Μουντιάλ 2022: Ουρουγουάη και Ν. Κορέα διασταυρώνουν τα ξίφη τους για 3η φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει τη Νότια Κορέα για την πρώτη αγωνιστική στον όγδοο όμιλο του Μουντιάλ 2022 του Κατάρ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Education City Stadium (44.667) της πόλης Αλ Ραγιάν, με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 15:00. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι του ΑΝΤ1 και το ANT1+ (συνδρομητική πλατφόρμα).

Αυτή θα είναι η τρίτη συνάντηση των δύο ομάδων σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ουρουγουάη έχει νικήσει και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις, 1-0 στον όμιλο του 1990 και 2-1 στους 16 το 2010, με δύο γκολ του Σουάρες.

Αυτό θα είναι το 14ο Μουντιάλ για την Ουρουγουάη και τέταρτο συνεχόμενο. Είναι μόλις η δεύτερη φορά που η Ουρουγουάη συμμετέχει σε τέσσερα σερί Παγκόσμια Κύπελλα μετά το σερί από 1962 ως το 1974.

Αυτό θα είναι το 11ο τουρνουά για τη Νότια Κορέα, που έχει τις περισσότερες παρουσίες ανάμεσα στις ασιατικές ομάδες. Θα είναι μάλιστα το 10ο σερί τουρνουά και μόνο η Βραζιλία, η Γερμανία, η Αργεντινή και η Ισπανία έχουν μεγαλύτερα σύγχρονα σερί.

Στην εθνική ομάδα των τυπικά φιλοξενούμενων είναι οι Ιν Μπέομ Χουάνγκ και ο Ούι Τζο Χουάνγκ του Ολυμπιακού, οι οποίοι ξεκινούν μάλιστα στη βασική ενδεκάδα για το αποψινό ματς.

Αρχικές ενδεκάδες:

Ουρουγουάη (Ντιέγκο Αλόνσο / 4-3-3): Ροσέτ – Βαρέλα, Γοδίν, Χιμένες, Ολιβέρα – Βεσίνο, Μπεντανκούρ, Βαλβέρδε – Ντε Αρασκέτα, Σουάρες, Νούνιες.

Νότια Κορέα (Πάουλο Μπέντο / 4-3-3): Κιμ – Γιουν, Κιμ Μιν-Τζάε, Κιμ Γιουνγκ-Γουόν, Κιμ Γιν-Σου – Γιουνγκ Γου-Γιουνγκ, Χουάνγκ Ινμπόμ, Κουόν – Σονγκ Μιν-Κιου, Χουάνγκ Ουί-Τζο, Σον Χιουνγκ-Μιν.

Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπάν

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε το Μουντιάλ 2022, τόσο από το «ελεύθερο» όσο και από το συνδρομητικό κανάλι του ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;