Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν θεωρώ ότι θα ταίριαζα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου»
Όσα σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για μερικές από τις πιο γνωστές Ελληνίδες παρουσιάστριες.

Σήμερα Πέμπτη (24/11) ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και τη Μαίρη Αργυριάδου. Μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στους κεντρικούς παρουσιαστές των τηλεοπτικών εκπομπών και συγκεκριμένα στην Ελένη Μενεγάκη, την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Mε πειράζουν οι τηλεκριτικοί που δουλεύουν σε εκπομπές. Κάτι που για μένα είναι τελείως λάθος. Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε τηλεκριτικός δεν είναι δίκαιο να δουλεύει στην τηλεόραση. Δεν μπορεί να εκφραστεί όπως θέλει. Δεν μπορεί να γράψει κάτι κακό για την εκπομπή του ή το κανάλι του. Δεν θα το κάνει ή θα έγραφε αλλιώς αν δεν εργαζόταν σε αυτή την εκπομπή», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Θα πω ότι θα ζοριζόμουν να πάω να δουλέψω με φίλους μου γιατί δεν θα ήθελα να δημιουργηθούν τριγμοί στη δουλειά. Ας πούμε, δεν θα ήθελα να πάθω αυτό που παθαίνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τώρα οπότε δεν θα πήγαινα να δουλέψω με την Ελένη Μενεγάκη».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δήλωσε:

«Δεν θεωρώ ότι θα ταίριαζα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Έχει πάρα πολύ κόσμο ήδη και είναι φουλ, είναι τίγκα. Περιεχομενικά δεν μου αρέσει που ασχολείται τόσο πολύ με την επικαιρότητα. Εμένα θα μου μαύριζε η ψυχή και είναι ο λόγος για τον οποίο πέρυσι, που το κάναμε και εμείς, στη μισή εκπομπή δεν πέρναγα καλά».

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα συνεργαζόμουν γιατί δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που δεν εκτιμώ. Όσα κι αν ήταν τα λεφτά, όχι. Αν ήμουν τώρα σε μια φάση που θα είχα οικονομική ανάγκη, πάλι δεν θα συνεργαζόμουν και θα διάλεγα να κάνω μια άλλη δουλειά», συμπλήρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;