Κριστίνα Ρίτσι: «Ορισμένα τραύματα στη ζωή συνοδεύονται και από οικονομικά τραύματα»
Η Κριστίνα Ρίτσι αποκάλυψε σε συνέντευξή της πώς πούλησε «πολλά πράγματα», για να πληρώσει το διαζύγιό της.

Η Κριστίνα Ρίτσι αποκάλυψε σε συνέντευξή της πώς πούλησε «πολλά πράγματα», μεταξύ αυτών και τσάντες διάσημων σχεδιαστών, για να πληρώσει το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της Τζέιμς Χίρντεγκεν.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός μιλώντας στους Sunday Times, «είχα μια συλλογή από τσάντες Chanel για λίγο, αλλά πούλησα πολλές από αυτές».

Όταν ρωτήθηκε για το τι την έκανε να πάρει την απόφαση να πουλήσει τα προσωπικά της αντικείμενα, απάντησε πως «ορισμένα τραύματα στη ζωή συνοδεύονται και από οικονομικά τραύματα, εκτεταμένες δικαστικές μάχες, συνθήκες επιμέλειας, περιοριστικά εντάλματα κ.λπ.».

«Τα πάω καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Ρίτσι. «Αλλά έμαθα να χρησιμοποιώ αυτά τα επενδυτικά κομμάτια για διαφορετικούς τρόπους. Είχα επίσης μια συλλογή Chanel Fine Jewellery που τη χρησιμοποίησα καλά», είπε.

Τον Ιούλιο του 2020, η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Χίρντεγκεν, παραγωγό ταινιών, μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου, επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές εκείνη την εποχή, σύμφωνα με το TMZ.

Το πρώην ζευγάρι,  που έχει έναν 8χρονο γιο, τον Φρέντι, γνωρίστηκε το 2011 στα γυρίσματα του «Pan Am» και παντρεύτηκαν το 2013.

Λίγο πριν υποβάλει αίτηση διαζυγίου, η Ρίτσι έλαβε έκτακτα περιοριστικά μέτρα εναντίον του πρώην συζύγου της μετά από μια φερόμενη διαμάχη στην οποία η σταρ ισχυρίστηκε ότι την έφτυσε.

Τον επόμενο Ιανουάριο, σύμφωνα με το TMZ, η Ρίτσι υπέβαλε ξανά αίτηση για περιοριστικά μέτρα, κατηγορώντας τον πρώην σύζυγό της ότι την κακοποίησε σωματικά και συναισθηματικά επί χρόνια, ακόμη και κατά τη διάρκεια του lockdown για τον κορωνοϊό.

Εκείνος αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της. Το δικαστήριο όρισε περιοριστικά μέτρα με αιτιολογία την ενδοοικογενειακή βία και απαγόρευσε στον Χίρντεγκεν να πλησιάζει την ίδια, το παιδί τους και τον σκύλο τους σε απόσταση 100 μέτρων.

Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε αργότερα την ίδια χρονιά. Η Ρίτσι έχει την αποκλειστική επιμέλεια του γιου τους ενώ ο πρώην σύζυγός της έχει δικαίωμα επίσκεψης για να βλέπει τον γιο τους.

Μιλώντας στους Sunday Times, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι μερικές από τις μάλλον λάθος αποφάσεις που πήρε σε ότι αφορά σε σχέσεις στην προσωπική της ζωή, «100% προήλθαν από τη δύσκολη παιδική της ηλικία».

Πρόσθεσε ότι χρειάστηκε «πολύ καιρό» για να συνειδητοποιήσει ότι έπρεπε να φύγει από τον γάμο της.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για όλους, αλλά μου πήρε πολύ χρόνο για να παραδεχτώ τι συνέβαινε, πώς θα έπρεπε να λέγεται», είπε.

«Η άρνηση είναι πολύ ισχυρή. Φυσικά δεν θέλεις να αποδεχτείς ότι συμβαίνει το χειρότερο δυνατό πράγμα και ότι βάζεις τον εαυτό σου σε αυτήν την κατάσταση. Έτσι μου πήρε πολύ χρόνο για να το συνειδητοποιήσω».

Μετά το διαζύγιό της η Ρίτσι έκανε σχέση με τον κομμωτή Μαρκ Χάμπτον. Η ίδια ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκαν το 2021 και τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς έγιναν γονείς, στο πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι το οποίο ονόμασαν Κλεοπάτρα.

Με πληροφορίες από Sunday Times

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;