Βόλος: Κλειδώθηκε έξω από το σπίτι, τον πέρασαν για κλέφτη, ήρθε η αστυνομία και βρήκε κοκαΐνη στην κατοχή του
Απίστευτο plot twist είχε η προσπάθεια ενός 31χρονου να μπει στο σπίτι του - Συνελήφθη επειδή είχε κοκαΐνη

Μία παράξενη ιστορία έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο Βόλο με «πρωταγωνιστή» ένα 31χρονο αλλοδαπό. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 31χρονος άνδρας κλειδώθηκε έξω από το σπίτι του. Στην προσπάθειά του να μπει στο σπίτι του από το μπαλκόνι έγινε αντιληπτός από τους γείονες που νόμιζαν πως είναι κλέφτης και έτσι, κάλεσαν την αστυνομία.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και πραγματοποίησαν την εξακρίβωση των στοιχείων του, προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν να μπει στο σπίτι του και βρέθηκαν προ εκπλήξεως, αφού το πρώτο πράγμα που είδαν επάνω στο τραπέζι ήταν διαμοιρασμενες δόσεις ναρκωτικών.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε τη Δευτέρα (21/11) στον ανακριτή όπου εξιστόρησε τα γεγονότα επιβεβαιώνοντας τους αστυνομικούς, που βρήκαν επάνω στο τραπέζι έντεκα νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη έτοιμες για διακίνηση.

Την Παρασκευή παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου για κατοχή ναρκωτικών και διακίνηση, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του. Ο ίδιος δήλωσε χρήστης, είπε πως τα ναρκωτικά τα είχε για προσωπική του χρήση και αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να παρακολουθήσει κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης από το ΚΕΘΕΑ. Τώρα θα πρέπει να ενταχθεί στο πρόγραμμα εντός χρονικού διαστήματος πέντε ημερών, αλλιώς θα προφυλακιστεί.

Πηγή εικόνας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
FT
2 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
ΤΕΛ
56 - 61
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;