Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι κομμάτι της γιορτής της τηλεόρασης»
Η Ζήνα Κουτσελίνη άφησε τις δικές της «αιχμές» για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Ζήνα Κουτσελίνη διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό πάρτι το βράδυ της Δευτέρας (21/11) προκειμένου να γιορτάσει τα 30 χρόνια της στην τηλεόραση. Στο πάρτι έδωσαν το «παρών» σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα, με τα οποία έχει κατά καιρούς συνεργαστεί ή διατηρεί καλές φιλικές σχέσεις.

Αν και είδαμε πολλές λαμπερές παρουσιάστριες όπως τη Φαίη Σκορδά, τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Κατερίνα Καινούργιου και πολλές άλλες, ηχηρή ήταν η απουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

«Σήμερα είναι μια γιορτή της τηλεόρασης. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι κομμάτι της γιορτής, αλλά διανύει μια δύσκολη περίοδο», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπουροπούλου, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το εάν κάλεσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Για να καλέσεις έναν άνθρωπο σημαίνει ότι έχεις λύσει οποιαδήποτε διαφωνία», απάντησε η Ζήνα Κουτσελίνη

Κατερίνα Καινούργιου, Φαίη Σκόρδα και Σταματίνα Τσιμτσιλή συναντήθηκαν στο πάρτι της Ζήνα Κουτσελίνη και μίλησαν για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη.

Ο Σπύρος Δημήτριου μίλησε για τις ερωτήσεις που δέχεται για την προσωπική του ζωή ως εξής: «Όταν με ρωτάνε για την προσωπική μου ζωή, ντρέπομαι για λογαριασμό τους».

«Δεν έχει καμία σχέση η τηλεόραση του σήμερα, με τότε που ήταν πιο ρομαντικά», δήλωσε ο Γρήγορης Αρναούτογλου και παραδέχθηκε «δεν θα ήμουν κάλος στην ενημέρωση».

Μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσε και ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος δήλωσε για το διαζύγιό του: «Έχουν περάσει 6 μήνες από το διαζύγιο μου, είμαι καλά. Δεν απαντώ σε ερωτήσεις παγίδα».

Η Μαρία Μπεκατώρου εξέφρασε την επιθυμία να κάνει σόου, ενή η Αντριάνα Παρασκευοπούλου δήλωσε: «Αγαπώ την ενημέρωση, είμαι ειδησάκιας».

Τέλος, η Μαρίνα Λαμπροπούλου είπε:

«Στο 3,2,1, ήμουν πιτσιρίκα. Δεν έχω, ούτε είχα καμία σχέση με τα άλλα κορίτσια του τηλεπαιχνιδιού».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;