Χρήστος Δάντης: «Η Ασημίνα με κάνει ό,τι θέλει»
Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της «Ελένης» και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε σήμερα Τρίτη (22/11) στην κάμερα της «Ελένης» και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όπου μεταξύ άλλων ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του, το τραγούδι που δεν έχει βαρεθεί να λέει αλλά και την σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Δεν είμαι καρεκλοκένταυρος. Για μένα η ζωή όλων μας θα πρέπει να είναι ένας συνεχής αγώνας. Εγώ ήθελα να είμαι “το αφεντικό μου”, δεν ήθελα να δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Όταν ανακοινώθηκε ότι θα είμαι στην ‘Αυτοκίνηση’, κάποιοι από τον χώρο είπαν “θα πάρετε αυτόν που έχει αποτύχει επισημά;”», ενώ αποκάλυψε πως το τραγούδι που του ζητάνε πάντα να ερμηνεύσει είναι «Το παλιό μου παλτό».

«Το τραγούδι που μου ζητάνε πάντα να λέω είναι “Το Παλιό μου Παλτό” αλλά ποτέ δεν κουράζομαι αφού κάθε φορά το ανακαλύπτω. Αν ξεκινούσα τώρα θα έλεγα στον νεαρό Χρήστο να προκαλέσει», είπε ο ίδιος για τη μουσική και την καριέρα του.

Έπειτα, ο Χρήστος Δάντης αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

«Εκτός από τα παιδιά μου, η Ασημίνα με κάνει ό,τι θέλει. Σε αυτό που την “άκουσα” ήταν στη διαχείριση των χρημάτων. Πίστευα ότι κάθε εβδομάδα θα έρχονται χρήματα. Δεν ήταν έτσι», κατέληξε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;