Ο λόγος για τον οποίον πρέπει τη νύχτα να φορτίζουμε το κινητό σε σημείο που δεν το φτάνουμε
Υπάρχουν δύο πράγματα που επιτυγχάνετε κρατώντας το κινητό σας τηλέφωνο μακριά από το κρεβάτι.

Κρατήστε το κινητό σας εκτός κρεβατοκάμαρας. Μία συμβουλή την οποία έχουμε ακούσει άπειρες φορές, όμως σχεδόν κανείς μας δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει!

Ο κυριότερος λόγος είναι επειδή το κινητό τηλέφωνο λειτουργεί μεταξύ άλλων και ως ξυπνητήρι. Βέβαια, έχουμε συνηθίσει να το έχουμε πάντα και παντού μαζί μας.

Προφανώς υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που βάζουν το κινητό τους να φορτίζει κάπου στο σαλόνι, χρησιμοποιούν κοινά ξυπνητήρια και ξέρουν καλά πως το scrolling στο τηλέφωνο όλο το βράδυ ούτε «βοηθάει να χαλαρώσουν» αλλά ούτε και να «ξυπνήσουν πιο εύκολα το πρωί». Ωστόσο κανείς δεν δείχνει να προτίθεται να κάνει την μεγάλη αλλαγή.

Ευτυχώς, υπάρχει λύση, η οποία μάλιστα είναι πολύ απλή: Bάζετε το τηλέφωνό σας μακριά από το κρεβάτι.

O λόγος για τον οποίο πρέπει να φορτίζετε το κινητό σε σημείο που δεν το φτάνετε

Υπάρχουν δύο πράγματα που επιτυγχάνετε κρατώντας το κινητό σας τηλέφωνο μακριά από το κρεβάτι, που και τα δύο μπορούν να γίνουν χωρίς να το μετακινήσετε πραγματικά από το δωμάτιο.

Κάποιοι, άλλωστε, δεν έχουν καν έξτρα δωμάτιο στο σπίτι τους, μπορεί να μένουν σε γκαρσονιέρα, στούντιο ή να μιλάμε για δωμάτιο ξενοδοχείου.

Το πρώτο όφελος είναι η αφαίρεση του πειρασμού να περνάτε χρόνο στο τηλέφωνό σας λίγο πριν κοιμηθείτε. Το φως της οθόνης στέλνει σήματα στον εγκέφαλό σας ότι δεν είναι ακόμα ώρα για ύπνο (ακόμα και αν χρησιμοποιείτε τη νυχτερινή λειτουργία) και η απόσπαση προσοχής με το να βλέπετε βίντεο ή ό,τι άλλο κάνετε, κρατά τον εγκέφαλο ενεργό.

Ο άλλος λόγος σχετίζεται με το πρωινό ξύπνημα. Αν το τηλέφωνό σας είναι, για παράδειγμα, σε εκείνη τη συρταριέρα στην άλλη άκρη του δωματίου, πρέπει να σηκωθείτε για να κλείσετε το ξυπνητήρι, άρα αποφεύγετε το συνεχές snooze και την πιθανότητα να σας ξαναπάρει ο ύπνος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1