Μουντιάλ 2022: Το πρόγραμμα της Τρίτης (22/11)
Μουντιάλ 2022 - Τι έχει το πρόγραμμα σήμερα;

Αν εξαιρέσουμε το ματς της Αγγλίας με το Ιράν, που είδαμε τους Βρετανούς να παίζουν καταπληκτικά και γενικά ένα ωραίο παιχνίδι με γρήγορο ποδόσφαιρο, οι δύο πρώτες μέρες του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ δεν ήταν αυτές που θα περίμενε κανείς όσον αφορά την ποιότητα του παιχνιδιού. Από σήμερα πάντως περιμένουμε πολλά περισσότερα, στην τρίτη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην οποία έχουμε τέσσερις αγώνες. Δύο για τον τρίτο όμιλο και δύο για τον τέταρτο, που ανοίγουν αυλαία.

Στον τρίτο όμιλο η φιλόδοξη Αργεντινή, κάτοχος του Κόπα Αμέρικα, αήττητη τα τελευταία δύο χρόνια, αγωνίζεται απέναντι στην μάλλον πιο αδύναμη ομάδα του Μουντιάλ. Η Σαουδική Αραβία δεν έχει βλέψεις για κάτι περισσότερο από το να… σκοράρει ίσως σε κάποιο παιχνίδι της. Στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λιονέλ Μέσι, ο καλύτερος παίκτης του κόσμου θέλει να φτάσει στο πολυπόθητο τρόπαιο. Σε αυτό που του λείπει από τη σπουδαία καριέρα του. Το ματς γίνεται νωρίς, στις 12 το μεσημέρι ενώ το άλλο παιχνίδι του ομίλου θα αρχίσει στις 18:00.

Μεξικό εναντίον Πολωνίας και κατευθείαν στα κρίσιμα οι δύο αντίπαλοι. Αυτοί είναι άλλωστε που θα ψάξουν τη δεύτερη θέση για την πρόκριση στους 16 αν υποθέσουμε πως οι Αργεντίνοι θα είναι στην κορυφή του ομίλου. Παιχνίδι που έχει και… ελληνικό ενδιαφέρον, με τον Ορμπελίν Πινέδα να βρίσκεται στην αποστολή του Μεξικού και να αναμένεται να βρίσκεται και στην αρχική ενδεκάδα.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

Σέντρα στον τέταρτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 15:00, ενδιάμεσα δηλαδή από τα ματς του τρίτου ομίλου, με την πάντα φιλόδοξη Δανία να αντιμετωπίζει την Τυνησία. Μια Δανία που θέλει να συνεχίσει την καταπληκτική παρουσία του τελευταίου 1,5 χρόνου, όπου έφτασε στα ημιτελικά του EURO, πήρε εύκολα την πρόκριση για το Μουντιάλ και έχει κοιτάξει στα μάτια μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ένα απ’ αυτά βρίσκεται στον ίδιο όμιλο, είναι φυσικά η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία και το δικό της παιχνίδι είναι αυτό που θα κλείσει το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας του Μουντιάλ 2022 με αντίπαλο την Αυστραλία στις 21:00. Οι Γάλλοι με αρκετά προβλήματα τραυματισμών, πλην όμως με ένα ρόστερ ικανό να φτάσει και πάλι ψηλά και να διεκδικήσει τη διατήρηση των σκήπτρων, απέναντι σε μια μάλλον προβληματική Αυστραλία η οποία δεν έχει το υλικό για να κάνει την υπέρβαση.

Το σημερινό πρόγραμμα – Τρίτη 22 Νοεμβρίου

12:00 Αργεντινή – Σαουδική Αραβία (ANT1+)

15:00 Δανία – Τυνησία (ΑΝΤ1+)

18:00 Μεξικό – Πολωνία (ΑΝΤ1+)

21:00 Γαλλία – Αυστραλία (ANT1)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;