Η Αλεξάνδρα Παντελάκη για το «Ο Παράδεισος των κυριών»: «Η Μιράντα είναι τρελά ερωτευμένη με τον Ντίνο. Κάτι θα γίνει μεταξύ τους»
Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε στην εκπομπή « Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στον «Παράδεισο των Κυριών«.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, συνάντησαν σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών», την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παντελάκη, την αξιαγάπητη Ζηνοβία αγαπημένης σειράς του Alpha και για όλα.

Για τον Αστυνόμο Χρηστίδη: «Ελπίζω να πληρώσει και να θριαμβεύσει το καλό, αλλά δε νομίζω ότι θα γίνει πολύ σύντομα αυτό..».

Για τον Ντίνο Παπακώστα: «Η Ζηνοβία είναι σαν δεύτερη μητέρα του.. Τον αγαπάνε τόσο πολύ τον Ντίνο που νομίζω πως μάλλον εύκολα θα παρηγορηθεί.. Η Μιράντα είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και νομίζω πως τελικά κάτι θα γίνει μεταξύ τους..».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σειρές στις οποίες συμμετείχε, στις αμοιβές της, στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, στη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τον Δημήτρη Λιγνάδη, για τους ρόλους της στο θέατρο, αλλά και για τον άντρα της.

Ο Παράδεισος των κυριών: Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;