Μουντιάλ 2022: Το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας!
Τι έχουμε να δούμε σήμερα - 2η ημέρα του Μουντιάλ;

Δεν μας αποζημίωσε ιδιαίτερα η πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022, μάλλον αναμενόμενο αν δούμε τα ονόματα των ομάδων που αγωνίστηκαν χθες βράδυ. Το Κατάρ στην πρώτη του εμφάνιση σε Παγκόσμιο Κύπελλο και παίζοντας μέσα στην έδρα του ήταν απογοητευτικό, το Εκουαδόρ σημείωσε δύο τέρματα στο πρώτο μέρος και… καθάρισε το ματς, το οποίο στη συνέχεια «έσβησε». Απολύτως δίκαιο το τελικό 2-0, αν δεν έριχνε ρυθμούς το Εκουαδόρ ίσως να βλέπαμε μεγαλύτερο σκορ.

Δεύτερη μέρα και σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα η σημερινή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ανοίγει η αυλαία και στον δεύτερο όμιλο, με το ματς της Αγγλίας με το Ιράν στις 15:00 το μεσημέρι, σίγουρα πολύ ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά το τι περιμένουμε κυρίως από τους Βρετανούς.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

Σε ένα κλίμα που υπήρξε γκρίνια για τις κλήσεις του Σάουθγκεϊτ, πλην όμως έχει ένα καλό ρόστερ η Αγγλία για να κάνει το κάτι παραπάνω στο τουρνουά και να δικαιώσει τις προσδοκίες. Εξαιρετικό ήταν το Ιράν στα προκριματικά της Ασίας και έφτασε σε μια πολύ εύκολη πρόκριση.

Στις 18:00 είναι το δεύτερο ματς της ημέρας και δεύτερο παιχνίδι για τον πρώτο όμιλο που ξεκίνησε χθες με το Κατάρ – Εκουαδόρ. Ολλανδία – Σενεγάλη σε παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, το οποίο δεν είναι άλλο από τους «οράνιε». Έχοντας τον Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο τους, οι Ολλανδοί φιλοδοξούν να φτάσουν ψηλά στο τουρνουά και – γιατί όχι – να διεκδικήσουν έως και την κατάκτηση του κόσμου. Παιχνίδι με δύο μεγάλους απόντες, αφού εκτός από τον Μανέ που είναι η μεγάλη απουσία της Σενεγάλης και θα χάσει όλο το Μουντιάλ, οι Ολλανδοί δε θα έχουν τον Μέμφις Ντεπάι ο οποίος δε θα αγωνιστεί σύμφωνα με δήλωση του Φαν Χάαλ.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στις 21:00 με το παιχνίδι για τον δεύτερο όμιλο μεταξύ των ΗΠΑ και της Ουαλίας. Ένα ματς που δεν αποκλείεται να αποδειχτεί και… τελικός, καθώς πίσω από την Αγγλία που είναι το φαβορί του ομίλου ευελπιστούν να βρεθούν είτε οι Αμερικανοί, είτε οι Ουαλοί, με την έννοια πως το Ιράν δύσκολα θα μπει σφήνα. Κάτι που κάνει άκρως σημαντική την πρεμιέρα για την παρέα του Πούλισικ και εκείνη του Μπέιλ.

Το σημερινό πρόγραμμα

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου

15:00 Αγγλία – Ιράν (2ος όμιλος), (Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα)

18:00 Σενεγάλη – Ολλανδία (1ος όμιλος), (Στάδιο Al-Thumama, Ντόχα

21:00 ΗΠΑ – Ουαλία (2ος όμιλος), (Στάδιο Ahmad Bin Ali, Al-Rayyan)

Live και οι τρεις αγώνες στο neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1