Γιώργος Καπουτζίδης: «Έχετε ακούσει άσχημα περιστατικά για τον χώρο του θεάτρου - Δεν είναι η πλήρης εικόνα»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη.

Σήμερα Δευτέρα (21/11) ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην «Ελένη» και μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη νέα θεατρική του παράσταση, η οποία έχει τον αινιγματικό τίτλο «42497» και ανεβαίνει στο θέατρο Ήβη. Μάλιστα, το σενάριο και τη σκηνοθεσία «υπογράφει» ο ίδιος ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στις θεατρικές παραστάσεις και στις σειρές που δημιουργεί ο ίδιος δεν παίζει γιατί δεν του λείπει εξομολογήθηκε στην Ελένη.

Το φετινό θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη πραγματεύεται ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο παρουσιάζει πώς είναι ο κόσμος μετά από μία κλιματική αλλαγή που έχει φέρει το χάος.

Όσον αφορά τη θεατρική παράσταση ο Γιώργος Καπουτζίδης περιέγραψε τα εξής:

«Νομίζω αυτή η παράσταση είναι αρκετά εξομολογητική. Το έργο αυτό είναι η συναισθηματική μου κατάσταση την περίοδο που γράφτηκε».

Για τη συγκεκριμένη περίοδο ο ίδιος είπε: «Ένιωσα μία μοναχικότητα, έζησα μία απομάκρυνση και έζησα μία μεγάλη απώλεια».

Για τα συναισθήματα που πρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση ανέφερε πως είναι ο θυμός «υπάρχει “ατόφιος” θυμός, είναι άνθρωποι που είναι πολύ εγκλωβισμένοι και σιγά-σιγά ανακαλύπτουν την αγάπη».

«Η αγάπη για την φύση, το “δέσιμο” με τη φύση ήταν το ευχάριστο σε αυτή την κατάσταση της καραντίνας», δήλωσε εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε σε αυτή την θεατρική παράσταση να περιέχει και το κομμάτι της κλιματικής αλλαγής.

«Έχετε ακούσει άσχημα περιστατικά για τον χώρο του θεάτρου αυτή δεν είναι η πλήρης εικόνα. Υπάρχουν νέα παιδιά που αγαπούν ο ένας τον άλλον και υποστηρίζονται. Εγώ σε τέτοιες ομάδες θέλω να είμαι και σε τέτοιες ομάδες θέλω να συμμετέχω», ανέφερε μεταξύ άλλων και για το χώρο του θεάτρου ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;