Ελένη Ράντου: «Παραγωγός μου είπε “τώρα τα έχεις με τον Βασίλη και γι’ αυτό μας αφοράς»
Η Ελένη Ράντου αποκάλυψε μία απειλή που έχει δεχθεί από διευθυντή καναλιού, αλλά και προσβλητική συμπεριφορά παραγωγού.

Η Ελένη Ράντου αποκάλυψε μία απειλή που έχει δεχθεί από διευθυντή καναλιού, αλλά και προσβλητική συμπεριφορά παραγωγού, που ουσιαστικά της δήλωσε ότι ο λόγος της συνεργασίας τους ήταν η προσωπική της ζωή.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον Alpha Κύπρου, ρωτήθηκε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές και αν έχει αντιμέτωπη με τέτοια φαινόμενα.

«Η δική μας γενιά το είχε ψωμοτύρι ότι οπωσδήποτε κάποιος θα γίνει ενοχλητικός. Δεν υπήρχε ότι θα περάσεις αλώβητος, χωρίς κάποιος να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Το βίωνα και στο φλερτ που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά. Οπότε είχες μάθει ότι ο άνδρας είναι ο επιθετικός, αυτός που διεκδικεί και η γυναίκα είναι η αμυντική», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε ότι της έχει τύχει να της πουν για κάποια συνεργασία «θα προτιμήσουμε αυτόν που ικανοποιεί περισσότερες από μία ανάγκες».

Περιγράφοντας τον τρόπο που αντιδρούσε, είπε: «Έχω δώσει και χαστούκι, έχω φύγει προτού με φύγουν, έχω υποστεί ταπείνωση. Να σου λέει ένας παραγωγός ότι “βασικά τώρα τα έχεις με τον Βασίλη και γι’ αυτό μάς αφοράς”. Αυτό το θεωρώ μεγαλύτερη κακοποίηση από το να μου την είχε πέσει. Δηλαδή χρησιμοποιούμε την προσωπική σου ζωή για κράχτη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός σημείωσε ότι πολλές φορές υπάρχει μια αίσθηση εκβιασμού, «δηλαδή σου κάνω τον προστάτη, αυτό επίσης είναι πάρα πολύ επικίνδυνο» και περιέγραψε το χειρότερο περιστατικό αυτού του είδους που θυμάται.

«Όταν έκανα μια σειρά και η οποία είχε κάποια προβλήματα, βρέθηκα με διευθυντή καναλιού, να μου λέει “θα κάνεις αυτό που σου λέμε εμείς γιατί έχεις και θεατράκι και θα στο κλείσουμε”. Όχι, δεν μάσησα. Τότε είχα απαντήσει “ξέρεις πόσοι διευθυντές έχουν περάσει από ‘δω;”», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε ότι περίπου πριν από ένα χρόνο, της έτυχε να τη φωνάξουν για μία σειρά και διαπίστωσε ότι «με κοιτούσαν καλά καλά για να δουν πόσο έχω μεγαλώσει και αν κάνω για το ρόλο, μήπως έχω σιτέψει. Το είδα στο βλέμμα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;