Μουντιάλ 2022: Αγγλία - Ιράν | Live Streaming - Σχολιασμός
Η αναμέτρηση Αγγλία - Ιράν για το Μουντιάλ σε Live Streaming και Σχολιασμό

Ο 2ος όμιλος του Μουντιάλ 2022 κάνει σέντρα σήμερα, με τη φιναλίστ του Euro 2020, Αγγλία να μονομαχεί με το Ιράν. Η Εθνική ομάδα της Αγγλίας, έχοντας κορυφαίους παίκτες στην αποστολή της, φιλοδοξεί σε μεγαλειώδη πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Απέναντι στο Ιράν των Ανσαριφάντ και Ταρεμί, θα παραταχθεί με επιθετικό προσανατολισμό, αφού η νίκη στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ, αποτελεί μονόδρομο. Αργότερα, υπάρχει η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ουαλία, για τον ίδιο όμιλο.

Με τον Σάουθγκεϊτ στον πάγκο και ταλαντούχους παίκτες, η ομάδα θέλει να κάνει ένα… ακόμη μεγάλο τουρνουά. Από τους παίκτες που έχει στη διάθεσή της, αξίζει να αναφέρουμε τους φορμαρισμένους Κέιν και Φόντεν, ενώ και στη μεσαία γραμμή υπάρχουν οι Σακά, Μπέλινγκχαμ, Μάουντ, Ράις και Στέρλινγκ. Ταλέντο υπάρχει και… περισσεύει από τη μέση και μπροστά, όμως το μεγάλο στοίχημα είναι σίγουρα πως θα συμπεριφερθεί ανασταλτικά, αφού υπάρχουν οι κρίσιμες απουσίες των Τσίλγουελ και Ρις Τζέιμς, ενώ δεν κλήθηκαν οι Τομόρι, Μινγκς.

⚽⚽⚽ΕΔΩ Αγγλία – Ιράν | Live Scores ⚽⚽⚽

Η Εθνική Ομάδα του Ιράν προκρίθηκε ως 1η στον όμιλο των Προκριματικών στην Ασία, προσπερνώντας τη Νότιο Κορέα. Με οκτώ νίκες σε 10 αγώνες, στην ειδική διαδικασία, πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ. Τίποτα δεν είναι εύκολο, βέβαια, σε όμιλο με Αγγλία, Ουαλία και Αμερική.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

Με τον πολύπειρο Κεϊρόζ στον πάγκο, που έχει παραστάσεις από αρκετά Παγκόσμια Κύπελλα, ελπίζει να περάσει τον όμιλο, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ. Υπάρχει «ελληνικό ενδιαφέρον» για τους Χατζισαφί και Μοχαμάντι, της ΑΕΚ, ενώ και πολύ ταλαντούχος Ταρεμί (Πόρτο) στην επίθεση. Ξεκινά με το πιο δύσκολο, θεωρητικά, παιχνίδι από τα τρία που θα δώσει στη φάση των ομίλων, απέναντι στην Αγγλία, κάνοντας… ποδαρικό στα γήπεδα του Κατάρ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;