Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έχω πάθει σοκ με τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου»
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μετά το χθεσινό live του «Just the 2 of Us», μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο ίδιος μίλησε για τις αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την Κιβωτό του Κόσμου και, μάλιστα, δήλωσε σοκαρισμένος.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε πως πάντα ένιωθε περίεργα με τον πατέρα Αντώνιο και είπε:

«Έπαθα σοκ! Έχω κάνει συναυλίες για την Κιβωτό του Κόσμου. Θα τολμήσω να σου πω ότι πάντα κρατούσα μια πισινή, κάτι με έκανε να νιώθω περίεργα με τον πατέρα Αντώνιο. Δεν θέλω να πω πολλά ακόμα…

Έχω πάει πολλές φορές στην Κιβωτό, έχω μπει σε αυτά τα γραφεία, σε αυτά τα δωμάτια, σε αυτό το κτίριο, πολλές φορές. Κάτι είχα αφουγκραστεί ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ»

Στη συνέχεια, μίλησε και για το live του «Just the 2 of Us» και δήλωσε αδικημένος. Ειδικά, από την κριτική που του άσκησε ο Διονύσης Σχοινάς.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;