«Κιβωτός του Κόσμου»: Νέα ανακοίνωση από την οργάνωση - «Ανύπαρκτα περιστατικά - ψευδείς και αβάσιμες οι καταγγελίες»
Σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η «Κιβωτός του Κόσμου» κάνει λόγο για «ανύπαρκτα περιστατικά» και χαρακτηρίζει τις καταγγελίες «εντελώς ψευδείς και αβάσιμες»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η «Κιβωτός του Κόσμου» για τις όλο και περισσότερες καταγγελίες που έχουν έρθει στο «φως» της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα.

Μέσα από την ανακοίνωσή της, η οργάνωση υποστηρίζει ότι από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι σχετικές καταγγελίες «να διακινούνται με οργανωμένο τρόπο» άρχισε και η εσωτερική αναζήτηση, από την οποία δεν έχει προκύψει κανένα σχετικό στοιχείο.

Μάλιστα, η «Κιβωτός του Κόσμου» κάνει λόγο για «ανύπαρκτα περιστατικά» και χαρακτηρίζει τις καταγγελίες «εντελώς ψευδείς και αβάσιμες». Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι αρχές δεν έχουν έρθει σε επικοινωνία με την οργάνωση.

Η οργάνωση σημειώνει πως:

«Έχουμε όμως απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και ζητούμε την ταχύτερη δυνατή διερεύνηση και διαλεύκανση της σκοτεινής αυτής υπόθεσης προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια και το σενάριο ψεύδους και να αρθεί η θλιβερή αυτή σκιά πάνω από τον οργανισμό μας και τους χιλιάδες ανθρώπους και υποστηρικτές του που ανιδιοτελώς δίνουν και την ψυχή τους για την ευόδωση των στόχων του»

Παράλληλα, μέσα από την ανακοίνωσή της η «Κιβωτός του Κόσμου» αναφέρεται και στα δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου και  επαναλαμβάνει ότι πρόκειται για «ψευδείς και συκοφαντικές» καταγγελίες, ενώ προειδοποιεί ότι θα απαντήσει με μήνυση.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;