Just the 2 of Us: Το ζευγάρι που βρέθηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και αποχώρησε
Το ζευγάρι βρέθηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής και το κοινό του «Just the 2 of Us», τελικά, δεν το έσωσε.

Το «Just the 2 of Us», το απόλυτο μουσικό σόου του ALPHA, μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά το βράδυ του Σαββάτου για έξι και πλέον ώρες. Όπως και κάθε φορά, φυσικά, ο παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης είχε μαζί του την Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή, την Καίτη Γαρμπή και την Βίκυ Σταυροπούλου.

Τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια που ανέβηκαν στη σκηνή του «Just the 2 of Us» έδωσαν για ακόμα μία φορά τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτές και να παραμείνουν μια εβδομάδα ακόμα στο σόου. Ωστόσο, για ένα ζευγάρι αυτή θα ήταν και η τελευταία φορά μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό του μουσικού σόου.

Λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα από τον συμψηφισμό της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής και της ψηφοφορίας των τηλεθεατών. Τον τελευταίο λόγο έχει πάντα το τηλεοπτικό κοινό στο «Just the 2 of Us», κάτι που μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

Έτσι, από το live του Σαββάτου, 19 Νοεμβρίου, αποχώρησαν η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρις Πετράκης που βρέθηκαν τελευταίοι στην βαθμολογία των κριτών χωρίς, αλλά και του κοινού.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Βίκυ Σταυροπούλου τόνισε με νόημα:

«Είμαι σκασμένη! Στεναχωριέμαι που θα φύγει η Βίκυ και όσοι με ακούνε… η Βίκυ δεν πρέπει να λείπει από την τηλεόραση. Η Βίκυ πρέπει να είναι στην τηλεόραση για πολλούς λόγους»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1