The Witcher 3: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της next-gen έκδοσης του παιχνιδιού
Η CD Projekt Red ανακοίνωσε και επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας της next-gen έκδοσης του «The Witcher 3: Wild Hunt»

Μετά από μία μικρή καθυστέρηση, η CD Projekt Red ανακοίνωσε και επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας της next-gen έκδοσης του «The Witcher 3: Wild Hunt». Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η next-gen έκδοση θα είναι διαθέσιμη στις 14 Δεκεμβρίου.

Η CD Projekt Red υπόσχεται μία αρκετά βελτιωμένη έκδοση με γρήγορα loadings, ray-tracing και νέο περιεχόμενο που θα βασίζεται στη σειρά «The Witcher» του Netflix. Μάλιστα, περισσότερες πληροφορίες για το νέο περιεχόμενο αναμένεται να αποκαλυφθούν την επόμενη εβδομάδα μέσα από ένα ξεχωριστό live stream.

Η έκδοση next-gen αναμένεται να έχει βελτιωμένο τεχνικό τομέα και καλύτερα γραφικά, καθώς θα περιλαμβάνει ray-tracing χαρακτηριστικά και αστραπιαία loading times. Η αναβάθμιση θα αφορά το βασικό παιχνίδι, τα expansions του και όλο το επιπλέον περιεχόμενο. Η νέα έκδοση θα φέρει, επίσης, και νέο υλικό εμπνευσμένο από την επιτυχημένη σειρά του Netflix.

Όπως ανακοινώθηκε, η next-gen έκδοση του «The Witcher 3: Wild Hunt» θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου ως standalone προϊόν για τα PC, Xbox Series X|S και PlayStation 5. Όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους το παιχνίδι στα PC, Xbox One και PlayStation 4 θα λάβουν δωρεάν την αναβαθμισμένη αυτή έκδοση.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;