Christina Applegate: Η πρώτη της εμφάνιση μετά την αποκάλυψη πως πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση
Η Christina Applegate έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψή της πως πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση.

Η Christina Applegate έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνισή της μετά την αποκάλυψη πως πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση. Η γνωστή ηθοποιός παραβρέθηκε σε τελετή που έγινε προς τιμήν της στο Hollywood Walk of Fame για να της απονεμηθεί το αστέρι της στον γνωστό δρόμο.

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός επρόκειτο να λάβει το αστέρι της στο Walk of Fame το 2020. Ωστόσο, η τελετή αναβλήθηκε τότε λόγω της πανδημίας.

Η Christina Applegate το 2021, ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι διαγνώστηκε με σκλήρυνση, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της τρίτης και τελευταίας σεζόν της κωμωδίας του Netflix «Dead to Me».

Στην τελετή παραβρέθηκαν και οι συμπρωταγωνιστές της στη σειρά «Married… with Children», Katey Sagal και David Faustino. Όπως είπε η Sagal:

«Δεν είσαι μόνη. Είμαστε όλοι εδώ»

Η Christina Applegate ανέβηκε στο βάθρο με τη βοήθεια της Sagal, η οποία έμεινε δίπλα της κατά τη διάρκεια της ομιλίας της. Κατά τη διάρκεια της τελετής, η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα. Επίσης, μίλησε και για την κόρη της, την οποία ευχαρίστησε για την στήριξή της στη μάχη της με την ασθένειά της. Όπως είπε η ίδια:

«Το πιο σημαντικό άτομο σε αυτόν τον κόσμο είναι η κόρη μου.

Είσαι πολλά περισσότερα από όσα ξέρεις. Είσαι τόσο όμορφη και ευγενική και έξυπνη και ενδιαφέρουσα. Είμαι ευλογημένη κάθε μέρα που ξυπνάω και σε πηγαίνω στο σχολείο. Σε ευχαριστώ που στάθηκες δίπλα μου σε όλο αυτό»

Παράλληλα, η Christina Applegate αποκάλεσε τους θαυμαστές της που βρέθηκαν στην τελετή «υπέροχους» και πρόσθεσε:

«Σε κάθε έναν από εσάς: Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ»

Η γνωστή ηθοποιός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Variety ενόψει της τελετής του Walk of Fame και αποκάλυψε πως για την ίδια ήταν πολύ δύσκολα τα γυρίσματα για την τελευταία σεζόν του «Dead to Me» καθώς έδινε τη δική της μάχη. Όπως υποστήριξε:

«Διαγνώστηκα ενώ εργαζόμουν. Έπρεπε να τηλεφωνήσω σε όλους και να πω: «Παιδιά, έχω σκλήρυνση κατά πλάκας»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;