Δημήτρης Σκουλός: «Στο GNTM κλήθηκα να πω τη γνώμη μου - Θα μπορούσα να ήμουν λίγο πιο
Ο Δημήτρης Σκουλός για το GNTM, τη Βίκυ Καγιά και τους ισχυρισμούς περί bullying της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός μίλησε σήμερα Τρίτη (15/11) στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στο GNTM 5, τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying, αλλά και για τις σχέσεις του με τη Βίκυ Καγιά.

«Δεν έχω ακούσει ότι δεν θα γίνει του χρόνου GNTM. Με λυπεί αν δεν γίνει. Έχει να κάνει με το πώς πάει. Δεν πάει τόσο καλά όσο άλλες χρονιές. Είδες που τελικά μερικές φορές οι αλλαγές δεν είναι για καλό;», είπε ο γνωστός φωτογράφος σχολιάζοντας την πορεία του show μόδας.

«Δε μπορώ να μιλήσω για άλλον. Τα άκουσα, τα διάβασα, δεν το παίζω ανήξερος. Ούτε ναι θα πω, ούτε όχι», είπε στη συνέχεια αναφερόμενος στους ισχυρισμούς της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying, ενώ πρόσθεσε σχετικά: «Καλό είναι τα προβλήματα να λύνονται. Ζούμε σε μία εποχή που προσπαθούμε να αλλάξουμε τα πράγματα στη μόδα, στις εργασιακές σχέσεις. Καλό είναι όλα αυτά να μην τα ανέχονται οι άνθρωποι».

Έπειτα, σε κάποιο άλλο σημείο της συνένευξής του ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε ότι διατηρεί επαφές με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τις οποίες χαρακτηρίζει «καλά κορίτσια», ενώ παράλληλα δήλωσε πως δεν παρακολουθεί το GNTM και ότι ουδέποτε είχε προσωπικές σχέσεις με τη Βίκυ Καγιά.

«Στο GNTM κλήθηκα να πω τη γνώμη μου. Θα μπορούσα να ήμουν λίγο πιο “στρογγυλός” σε μερικές καταστάσεις στον πρώτο κύκλο», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;