50χρονος δρομέας καπνίζει ενώ τρέχει σε Μαραθώνιο και γίνεται viral
50χρονος δρομέας γίνεται viral επειδή κάπνιζε, ενώ έτρεχε σε μαραθώνιο.

Οι ιστορίες από τους Μαραθωνίους που διεξάγονται σε όλες τις γωνίες του πλανήτη είναι άπειρες. Αθλητές που βοηθάνε άλλους αθλητές να τερματίσουν, μηνύματα ζωής, ανθρωπιάς και αγάπης. Δεν είναι τυχαίο που πι μαραθωνοδρόμοι θεωρούνται από πολλούς ως οι πιο συνειδητοποιημένοι αθλητές στον πλανήτη. Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει για τον Κινέζο δρομέα που είναι γνωστός ως «Uncle Chen».

Ο Τσεν, λοιπόν, που είναι 50 ετών, έγινε viral επειδή…. κάπνιζε τσιγάρα για όση ώρα έτρεχε. Ο 50χρονος ολοκλήρωσε πρόσφατα τον μαραθώνιο στην πόλη Jiande της Κίνας, ενώ κάπνιζε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αντοχής 42 χιλιομέτρων.

Η Daily Mail γράφει πως οι φωτογραφίες του άνδρα από την Γκουανγκζού έγιναν viral σε μια κινεζική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, το Weibo. Καθώς οι αντιδράσεις ήταν έντονες και πολλοί δεν πίστευαν πως ο «Uncle Chen» τερμάτισε τον μαραθώνιο, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να μοιραστούν το πιστοποιητικό τερματισμού του.

Ο 50χρονος Τσεν τερμάτισε 574ος στη γενική κατάταξη του μαραθωνίου κάνοντας τον εντυπωσιακό χρόνο 3:28:45 ανάμεσα σε σχεδόν 1.500 δρομείς.

Μετά από τις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ο Τσεν έγινε ακόμα πιο γνωστός, ενώ η ιστορία του έφθασε και στα αυτιά ανθρώπων που δεν ασχολούνται με το άθλημα. Ο «Uncle Chen» ήταν γνωστός ως «Smoking Brother» στους κύκλους του τρεξίματος μετά από μια εκδήλωση του 2017 στην πόλη Χανγκτσόου.

Οι αντιδράσεις για τον 50χρονο αθλητή ήταν ανάμεικτες, με κάποιους να χαιρετίζουν τις ικανότητές του, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι αποτελεί κακό παράδειγμα. Ένας χρήστης του Instagram έγραψε:

«Πάει ο ήρωάς μου»

Με έναν άλλο να συμπληρώνει:

«Φανταστείτε να τρέχετε από πίσω του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα»

Ο Τσεν φαίνεται να έχει ιστορικό καπνίσματος κατά τη διάρκεια του τρεξίματος, κάτι το οποίο ανέφερε το Canadian Running Magazine. Μάλιστα, το περιοδικό ανέφερε πως έτρεξε τόσο στον μαραθώνιο του Γκουανγκζού το 2018 όσο και στον μαραθώνιο του Σιαμέν το 2019… καπνίζοντας!

viral

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;