Κατερίνα Καινούργιου κατά Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Δεν μπορείς να χτυπάς άλλες γυναίκες έτσι»
Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή της «Super Κατερίνα».

Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα στον «αέρα» της εκπομπής της κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια βγήκε εκτός εαυτού, όταν αναφέρθηκε στα retweets που κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα οποία αφορούν την εξωτερική της εμφάνιση και το προσωπικό της στο παρελθόν.

Στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ALPHA, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε και είπε:

«Σέβομαι κάθε γυναίκα που είναι στην εγκυμοσύνη της. Ξέρει η Κωνσταντίνα και ο κάθε τηλεθεατής εάν εγώ μπορώ να κάνω παιδί ή όχι και πόσο έχω πονέσει εγώ με αυτό το θέμα; Δεν το ξέρει! Σε καθετί που κάνει retweet σε αισχρά σχόλια που βρίζουν εμένα και τη Σταματίνα, που είναι μητέρα τριών παιδιών, και μπλέκουν ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση… κι αυτό λοιπόν είναι ποινικά κολάσιμο!» 

Η παρουσιάστρια, εμφανώς ενοχλημένη, πρόσθεσε σε έντονο τόνο:

«Ξαφνικά κάνει retweet και κάθεται και μιλάει για έναν άνθρωπο με τον οποίο εγώ υπήρξα πριν 15 χρόνια, που απλά ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερός μου, και θα πω και το όνομά του, ήταν ο Ευγένιος ο Κατραβάς, ο αδελφός της Έλενας Κατραβά. Ο άνθρωπος ήταν producer σε ένα project, τον ερωτεύτηκα, ήταν η μόνη σχέση που έκανα από τη δουλειά. Κάθεται λοιπόν και κάνει η Κωνσταντίνα retweet σε άθλια, θλιβερά, σεξιστικά μηνύματα, παλιές φωτογραφίες, πόσο πλαστικιά είμαι, για μένα και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όταν θέλει λοιπόν να τη σεβαστούν, γιατί εμείς σεβόμαστε και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να γίνω κι εγώ μαμά. Γιατί εγώ προφανώς δε μπορώ.

Έχω μιλήσει από την αρχή με τα καλύτερα λόγια για την Κωνσταντίνα. Όμως δε μπορείς να χτυπάς άλλες γυναίκες έτσι και δεν ξέρεις τι Γολγοθά τραβάει η κάθε γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;