GNTM 5: Σήμερα γυρίζεται ο τελικός - Τα κορίτσια από την Κύπρο έφτασαν για τα γυρίσματα (Vid)
GNTM 5: Τι δήλωσαν οι παίκτριες που έφτασαν από την Κύπρο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του τελικού;

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας» εντόπισε παίκτριες του GNTM 5οι οποίες κατέφτασαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τα γυρίσματα του τελικού. Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της εκπομπής μίλησε με ορισμένες παίκτριες, μερικές εκ των οποίων βρίσκονται ακόμη εντός GNTM, για την εμπειρία τους στο διαγωνισμό και τα σχόλια που άκουσαν.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές εβδομάδες τα μοντέλα που βρίσκονται στην τελική ευθεία ταξίδεψαν στην Ιταλία για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ενώ η Σοφία Χατζηπαντελή που θα βρίσκεται στη φάση του ημιτελικού και του τελικού έφτασε ξανά στην Ελλάδα από το Λονδίνο για τις ανάγκες των γυρισμάτων τoυ GNTM. Ως εκ τούτου μπορεί εμείς να βλέπουμε ακόμη την περίοδο του top 14, αλλά ουσιαστικά τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει αρκετά και ολοκληρώνονται σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Σύμφωνα με όσα είπε ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ στον «αέρα» της εκπομπής σήμερα Δευτέρα (14/11) θα γυριστεί ο τελικός και τα κορίτσια έφτασαν από την Κύπρο, προκειμένου να συμμετάσχουν στο μαγνητοσκοπημένο κομμάτι του τελικού. Υπενθυμίζεται ότι κάθε χρόνο ένα μεγάλο μέρος του τελικού, που αποτελείται από δοκιμασίες είναι μαγνητοσκοπημένο, ενώ ένα άλλο μέρος του τελικού προβάλλλεται ζωντανά και περιλαμβάνει την ανακοίνωση της νικήτριας. Σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί μία πασαρέλα με όλες τις διαγωνιζόμενες συμπεριλαμβανομέων και των τεσσάρων κοριτσιών του τελικού. Έπειτα, θα αποχωρήσει μία και θα διαμορφωθεί η τελική τριάδα από την οποία θα προκύψει η μεγάλη νικήτρια.

Ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ βρήκε στο αεροδρόμιο τα κορίτσια που έφτασαν από Κύπρο και στην αρχή μίλησε με τη Ζωή, η ποία βρίσκεται ακόμη εντός GNTM στα επεισόδια που προβάλλονται. Όταν τη ρώτησε για τα σχόλια που ακούστηκαν για το μαλλί της και την ομοιότητά της με το Στάθη Ψάλτη, η ίδια είπε πως στην αρχή ένιωσε άβολα, αλλά στη συνέχεια δεν ενοχλήθηκε και της φάνηκε αστείο. Επιπλέον, η Ζωή τόνισε πως οι κριτές ήταν λίγο αυστηροί φέτος σε σύγκριση με άλλες χρονιές που φαίνονταν πιο βοηθητικοί προς τα κορίτσια.

Έπειτα, ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ βρήκε τη Μαρία και τη ρώτησε αν νιώθει αδικημένη. Η παίκτρια που μέχρι στιγμής είναι εντός σπιτιού στα επεισόδια που προβάλλονται, δήλωσε πως νιώθει ότι κάποια σχόλια ήταν άδικα για εκείνη, ενώ αναφερόμενη στα σχόλια που την πείραξαν είπε ότι την ενόχλησε όταν άκουσε πως έκανε παλαιακές πόζες και πως είναι μοντέλο του ’80, κάτι το οποίο η ίδια δεν πιστεύει για τον εαυτό της.

Έπειτα, η κάμερα εντόπισε τη Ραφαέλα, η οποία δήλωσε πως δεν της ζήτησαν να κρατήσει το μαλλί μετά το διαγωνισμό, αλλά της άρεσε και το κράτησε. Υπενθυμίζεται πως η Ραφαέλα ήταν μία από τις παίκτριες που μπήκαν στο GNTM 5 στο επεισόδιο του makeover και το Twitter πήρε «φωτιά» με την αλλαγή στο μαλλί της.

Έπειτα, η κάμερα εντόπισε την Έλενα Λυσάνδρου που αποχώρησε αρκετά νωρίς από το διαγωνισμό κάνοντας έξαλλο το κοινό με την απόφαση των κριτών, αφού όλοι και όλες πίστευαν πως η Έλενα μπορούσε να δώσει περισσότερα ως μοντέλο. Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως τη σύγκριναν με τη Βίκυ Καγιά, η ίδια σχολίασε με αμηχανία ότι μπορεί να υπάρχουν μεταξύ τους κάποιες ομοιότητες ίσως στο χρώμα των μαλλιών.

Η τελευταία παίκτρια που εντόπισε ο φακός της εκπομπής ήταν η Μύρια, η οποία ακόμη βρίσκεται εντός σπιτιού στα επεισόδια του GNTM 5 που προβάλλονται. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ποια παίκτρια θα ήθελε να δει νικήτρια με τη Μύρια να απαντάει «αινιγματικά» πως θέλει να κερδίσει το φετινό GNTM… «μια Κυπραία»!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1