Μαριλού Κατσαφάδου για Πάνο Νάτση: «Είχαμε αδελφική σχέση»
Η Μαριλού Κατσαφάδου συγκινεί για την απώλεια της μητέρας και του αδελφικού της φίλου, Πάνου Νάτση.

Η Μαριλού Κατσαφάδου βρέθηκε χθες Πέμπτη (10/11) στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show», όπου παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, το ρόλο της ως μητέρα. αλλά και στις απώλειες αγαπημένων της προσώπων, που την έχουν στιγματίσει.

«Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με την υποκριτική αν και συμμετείχα σε όλα τα καλλιτεχνικά δρώμενα στο σχολείο. Ήθελα να γίνω δικηγόρος. Στα 17 μου, σκεφτόμουν ότι αυτό το συναίσθημα που μου δημιούργησαν οι ηθοποιοί με τις παραστάσεις ήθελα και εγώ να το δημιουργήσω σε κάποιον άλλον», δήλωσε η Μαριλού Κατσαφάδου για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Επιπλέον, η ηθοποιός μίλησε και για τις απώλειες που τη στιγμάτισαν.

«Έφυγε η μαμά μου και έγινα εγώ η γυναίκα του σπιτιού, αυτό με μεγαλώνει γιατί πάντα ένιωθα το παιδί των γονιών μου και ας έχω κάνει παιδί. Από τότε που έφυγε από τη ζωή η μαμά μου, αισθάνομαι την ευθύνη ότι πρέπει να σταθώ στον μπαμπά μου, αυτό με δυνάμωσε. Οι γονείς μου, ο Θοδωρής Κατσαφάδος και η Χριστίνα Βαρζοπούλου ήταν πολύ αγαπημένοι. Η μαμά μου τον στήριζε πολύ, ήταν περήφανη για εμάς», είπε αναφερόμενη στους γονείς της, ενώ στη συνέχεια η Μαριλού Κατσαφάδου αποκάλυψε πως δυσκολεύεται να ξεπεράσει την απώλεια του «αδελφού» της, Πάνου Νάτση.

«Με τον Πάνο Νάτση είχαμε κάτι παραπάνω από συναδελφική σχέση, ήταν αδελφική σχέση, ο αδερφός που δεν είχα. Είχε τέσσερις αδερφές και ήξερε να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα, όποια και αν ήταν αυτή. Δεν μου είναι εύκολο να μιλάω για εκείνον», είπε εμφανώς συγκινημένη για προσθέσει στη συνέχεια:

«Όταν είδα το τελευταίο επεισόδιο από τις ”Σέρρες” συνειδητοποίησα ότι δεν θα δω ξανά καινούργιο από τον Πάνο, αυτό με συγκλόνισε».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
FT
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;