Γιώργος Κιμούλης: Με νέα αγωγή ζητάει 700.000 ευρώ
«Δεν υπάρχει πρόθεση από καμία πλευρά να τα βρούμε εξωδικαστικά», είπε ο δικηγόρος της Ζέτας Δούκα για τη δικαστική της διαμάχη με το Γιώργο Κιμούλη.

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο Γιώργο Κιμούλη και τη Ζέτα Δούκα συνεχίζεται με το δικηγόρο της ηθοποιού να μιλάει σήμερα Παρασκευή (11/11) στο «MEGA Καλημέρα» για τις εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο ανθρώπων του θεάτρου. Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2021 η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε δημοσίως τον Γιώργο Κιμούλη για κακοποιητική συμπεριφορά και έκτοτε, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

«Όλη αυτή η διαμάχη ξεκίνησε μετά την αγωγή που έκανε ο κ. Κιμούλης την κ. Δούκα τον Φεβρουάριο, η οποία συζητήθηκε, για την ακρίβεια καταθέσαμε προτάσεις τον Ιούλιο. Η συζήτηση της αγωγής εκκρεμεί τυπικά με το νέο σύστημα δικονομίας που έχουμε, αλλά οι διάδικοι έχουν καταθέσει ό, τι ήταν να καταθέσουν», είπε αρχικά ο κ. Γεραρής, δικηγόρος της Ζέτας Δούκας.

«Στην προσθήκη αυτής της διαφοράς είδαμε ότι ο κ. Κιμούλης είχε ασκήσει δύο μηνύσεις κατά της κ. Δούκα και κατά κάποιων μαρτύρων της αλλά και κατά κάποιων γιατρών που είχαν εκδώσει ιατρικές πιστοποιήσεις για κάποια ιατρικά θέματα. Ομολογώ ότι μας έκανε εντύπωση αυτό που είδαμε και ασκήσαμε εν συνεχεία αντίστοιχες μηνύσεις», προσέθεσε ο κ. Γεραρής.

«Ο κ. Κιμούλης ζητά από την κ. Δούκα 481.000 ευρώ και κάτι ψιλά. Από έκαστους τους κ. Νίκο Ψαρρά και κ. Χριστίνα Αλεξανιάν ζητά 355.000 ευρώ. Επομένως ζητά από όλους ζητά το ποσό των 700.000 ευρώ. Καταρχάς, έχουμε καταθέσει 5 μηνύσεις. Οι δύο είναι της κ. Δούκα για την μήνυση την οποία της έκανε ο κ. Κιμούλης.

Μία για την μήνυση ότι τη θεωρεί ηθικό αυτουργό, ότι πίεσε και έπεισε τους μάρτυρες συνειδητά και με δόλο να πουν ψέματα για να κερδίσει εκείνη το αστικό δικαστήριο. Και η άλλη μήνυση του κ. Κιμούλη λέει ότι 2 γιατροί πιέστηκαν επίσης από την κ. Δούκα για να πιστοποιήσουν ψευδώς πράγματα που δεν ισχύουν και να την βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο στο αστικό δικαστήριο.

Θα επικεντρωθώ στην δεύτερη μήνυση γιατί δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Οι δύο αυτοί γιατροί είναι γνωστοί και έγκριτοι ιατροί, με πλούσιο επιστημονικό έργο. Ξαφνικά αυτοί οι δύο γιατροί δίνουν μία επιβεβαίωση, στην οποία δεν αναφέρεται το όνομα του κ. Κιμούλη», δήλωσε στη συνέχεια ο δικηγόρος, ο οποίος κατέληξε στα εξής:

«Δεν υπάρχει πρόθεση από καμία πλευρά να τα βρούμε εξωδικαστικά».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;