Selena Gomez: Ο χωρισμός μου με τον Justin Bieber είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί
Ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Selena Gomez, αποκαλύπτει τη διπολική διαταραχή, τη μεταμόσχευση νεφρού και τη σχέση της με τον Justin Bieber.

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή της τραγουδίστριας Selena Gomez, αποκαλύπτει τη διπολική διαταραχή, τη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υποβλήθηκε και τη σχέση της με τον Justin Bieber.

Η τραγουδίστρια είπε στο «Selena Gomez: «My Mind & Me» πως ένιωθε «κυνηγημένη» για χρόνια μιας και οι δημοσιογράφοι είχαν γίνει η σκιά της, τόσο κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, όσο και μετά τον χωρισμό με τον Bieber.

«Τα πάντα ήταν τόσο δημόσια, ένιωθα κυνηγημένη από μια παλιά σχέση που κανείς δεν ήθελε να αφήσω πίσω μου. Αλλά όταν απλά την ξεπέρασα, δεν φοβόμουν πια», δήλωσε η Selena.

«Νιώθω σαν να έπρεπε να περάσω τον χειρότερο πιθανό χωρισμό και μετά απλά να τα ξεχάσω όλα, ήταν πολύ μπερδεμένο, αλλά απλά νιώθω ότι έπρεπε να συμβεί και τελικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη», σημείωσε.

Οι Selena Gomez και o Justin Bieber είχαν σχέση το 2011 με πολλές ίντριγκες μέχρι το 2015, που επήλθε ο οριστικός χωρισμός τους. Την ίδια χρονιά ο Bieber γνώρισε τη Hailey Baldwin, με την οποία και είναι παντρεμένος μέχρι και σήμερα.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 0 
 2 
 0