Chrsitina Aguilera: Η ζωή της γίνεται ντοκιμαντέρ
Το ντοκιμαντέρ θα σκιαγραφεί τη ζωή της Christina Aguilera από τις πρώτες μέρες της στον κόσμο της ψυχαγωγίας έως τη σημερινή εποχή.

Η Christina Aguilera θα είναι η επόμενη ποπ σταρ που θα γίνει θέμα ντοκιμαντέρ. Σύμφωνα με το Deadline, η Τινγκ Που, η οποία σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ «Val» για τη ζωή του ηθοποιού Βαλ Κίλμερ μαζί με τον Λίο Σκοτ θα αναλάβει το νέο πρότζεκτ.

Η τραγούδιστρια φέρεται να συμμετέχει ενεργά στο ντοκιμαντέρ και να έδωσε πρόσβαση στην ιστορία της ζωής της και το αρχείο της στην ομάδα παραγωγής της ταινίας.

Το ντοκιμαντέρ θα σκιαγραφεί τη ζωή της Christina Aguilera από τις πρώτες μέρες της στον κόσμο της ψυχαγωγίας ως σταρ της Disney πριν από την εφηβεία έως τη σημερινή εποχή.

Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ ακολουθούν την τραγουδίστρια τους τελευταίους 18 μήνες στις συναυλίες και την καθημερινότητά της.

«Η Christina Aguilera είναι μια από τις πιο εμβληματικές τραγουδίστριες της εποχής μας, η μουσική της έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η Τινγκ Που. «Είναι πραγματικά τιμή μου να αφηγηθώ την ιστορία της προσωπικότητας πίσω από τη μουσική γιατί ξέρω ότι θα εμπνεύσει εξίσου», πρόσθεσε.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;