Barley Cargo στην Κολοκοτρώνη για μπίρες απ' όλο τον κόσμο και εκλεκτούς μεζέδες
Το Barley Cargo είναι η χαρά του κάθε «μπιρόβιου»...

Μπίρες από πολλές χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο. Βαρέλι ή μπουκάλι, ξανθιές, μαύρες, φρουτώδεις, με αρκετό ή με λίγο αλκοόλ. Μπίρες από Τσεχία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Γερμανία, ΗΠΑ, αλλά και από πολλά μέρη της Ελλάδας.

Μπίρα για κάθε γούστο θα βρεις στο Barley Cargo στην Κολοκοτρώνη, αλλά όχι μόνο αυτό. Οι πεντανόστιμοι μεζέδες με γενναίες μερίδες ικανοποιούν τον ουρανίσκο και του πιο απαιτητικού πελάτη και συνδυάζονται αρμονικά με μια από τις πολλές επιλογές μπίρας που θα βρεις στο εν λόγω… μπιρόμπαρο.

Μπιροβιβλιοθήκη

Επίσης, το μαγαζί διαθέτει και άλλα αλκοολούχα, όπως κρασί, τσίπουρο, ούζο και φυσικά τα κλασικά ουίσκι, τζιν, βότκα, τεκίλα. Οπότε ακόμα κι αν κάποιος δεν θέλει να πιει μπίρα (ναι υπάρχουν αρκετοί και ζουν ανάμεσα μας και είναι δύσκολο να τους αναγνωρίσεις) μπορεί να επιλέξει το Barley για το ποτό ή το φαγητό του, επειδή είναι ένας πολύ ευχάριστος χώρος στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας, με ωραία και άνετα τραπεζοκαθίσματα, για μεγάλες παρέες ή και για πιο ιδιαίτερα ραντεβού, πχ πρώτης γνωριμίας.

Είδα μεγάλες παρέες να καλοτρώνε, είδα και ζευγαράκια, είδα και μοναχικούς τύπους και τύπισσες να πίνουν την μπίρα τους ή να γευματίζουν.

Το περιβάλλον είναι ευχάριστο, το προσωπικό ευγενέστατο και φυσικά καλά εκπαιδευμένο ώστε να του ζητήσεις να σου προτείνει την μπίρα που σου ταιριάζει.

Ο κατάλογος είναι πολύ μεγάλος και θέλει αρκετά καλή μελέτη για την τελική επιλογή, διότι οι «προκλήσεις» είναι αρκετές. Το πιο σημαντικό είναι πως υπάρχουν μπίρες για όλα τα πορτοφόλια, οπότε δεν θα «πονέσει» η τσέπη κάποιου που έχει οικονομικές δυσκολίες, αλλά θέλει να απολαύσει μια ωραία μπίρα στο κέντρο.

Α! Σημαντικό επίσης είναι πως υπάρχει η δυνατότητα take away, αν έχεις όρεξη να το ζήσεις στις πλατείες και τα στενά για πιο street φάση, αλλά και delivery, στην πόρτα σου ή όπου βρίσκεσαι κι ας μην έχει πόρτα…

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τη σελίδα του μαγαζιού στο Facebook. Κάντε κλικ ΕΔΩ

Το εν λόγω κείμενο δεν είναι διαφημιστικό. Το γράφει ο συντάκτης του άρθρου, χωρίς να έχουν γνώση οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού. Πήγα, μου άρεσε και το προτείνω ανεπιφύλακτα και σε σας.

Η μπιραρία βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 6.

Α! Και η μπίρα γράφεται με -ι, όχι με -υ, γιατί είναι δάνειο από τη γερμανική λέξη bier! Κάτι δικά μας εδώ στο neolaia.gr…

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
  
 0