Έρχεται το 11ο Open House Thessaloniki - Δωρεάν ξεναγήσεις σε ιστορικά κτίρια και χώρους της πόλης
Ένα σαββατοκύριακο με δωρεάν ξεναγήσεις σε χώρους και κτίρια της Θεσσαλονίκης.

Το Open House είναι ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς θεσμούς για την ανάδειξη και προώθηση της αρχιτεκτονικής. Η ιδέα ξεκίνησε από το Λονδίνο το 1992 και μέχρι σήμερα διαδόθηκε σε πολλές πόλεις ανά την υφήλιο. Η δράση Open House προσκαλεί το ευρύ κοινό να εξερευνήσει και να κατανοήσει την αξία της αρχιτεκτονικής. Κάθε χρόνο για ένα διήμερο, δημόσια και ιδιωτικά κτίρια ανοίγουν τις πύλες τους στο κοινό δωρεάν και η πόλη μετατρέπεται σε ένα μεγάλο μουσείο, με εκθέματα τα ίδια της τα κτίρια και την αρχιτεκτονική της. Στη Θεσσαλονίκη έχει πραγματοποιηθεί ήδη 10 χρονιές σημειώνοντας πάνω από 50.000 επισκέψεις στην τελευταία διοργάνωση!

Το 11ο OPEN HOUSE Thessaloniki θα πραγματοποιηθεί στις 26-27 Νοεμβρίου, με παράλληλες δράσεις που θα ξεκινήσουν μια εβδομάδα νωρίτερα.

Το OPEN HOUSE, που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης, επιστρέφει πανηγυρικά το σαββατοκύριακο 26 & 27 Νοεμβρίου 2022, με δια ζώσης ξεναγήσεις σε κτίρια και διαδρομές στην πόλη! Το πρόγραμμα αναμένεται να εμπλουτιστεί με παράλληλες δράσεις που θα ξεκινήσουν μια εβδομάδα νωρίτερα.

Αιτήσεις εθελοντών γίνονται δεκτές μέχρι τις 10 Οκτωβρίου εδώ.

Αιτήσεις για συμμετοχή κτιρίων στα OPEN TOURS γίνονται με αποστολή φωτογραφικού υλικό και πληροφοριών του έργου στο info@openhousethessaloniki.gr και θέμα «Αίτηση συμμετοχής κτιρίου στο OHT».

Αιτήσεις για συμμετοχή δημιουργών και παραγωγών στο MADE in Thessaloniki γίνονται με e-mail στο made.oht@gmail.com και θέμα «Αίτηση συμμετοχής στο Made in Thessaloniki».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;