Ο Ζήνων ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Ζήνων σε δύο «δυνατά» live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσα στο Νοέμβριο.

Ο Ζήνων έρχεται ζωντανά σε δύο συναυλίες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αυτό το μήνα. Συγκεκριμένα, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και στην Αθήνα το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.

Ο Ζήνων ανήκει στην “παλιά φρουρά”, καθώς αποτέλεσε μέλος του θρυλικού σχήματος Βόρεια Αστέρια, ενώ υπήρξε και μέλος του crew 2G, της μεγάλης κοινότητας graffiti writers και skaters. Στην πρώτη του σόλο εφόρμηση, το ομώνυμο album του 2003 αλλά και τους δύο διαδόχους αυτού το 2006 και το 2014 αντίστοιχα, ξεχώρισε για το ιδιαίτερο στυλ και τον ενδοσκοπικό, ποιητικό λυρισμό των στίχων του. Αεικίνητος πάνω και κάτω από την σκηνή, ο Ζήνων δεν φοβήθηκε ποτέ να πειραματιστεί στον ήχο του, κι έτσι η φετινή του επιστροφή με το εξαιρετικό EP “Ταξίδια” που κυκλοφορεί μέσω της EMI, έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, από νέους και παλαιότερους οπαδούς του. Τώρα ξεκινάει τις συναυλίες ανά την Ελλάδα, έχοντας στις αποσκευές του νέο και παλαιότερο υλικό και πραγματικά ανυπομονούμε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Λερα / Ζη (@zinon_twogee)

Βρείτε εισιτήρια για το live του στο «Temple» στην Αθήνα εδώ, ενώ για το live στη Θεσσαλονίκη στο «WE» μπορείτε να βρείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;