«I Wanna Dance With Somebody»: Νέο trailer για τη βιογραφική ταινία της Whitney Houston
Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του «I Wanna Dance With Somebody».

Η ζωή της θρυλικής Whitney Houston έγινε ταινία, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων σχεδόν έναν μήνα και θα έχει τον τίτλο «I Wanna Dance With Somebody».

Χθες Τετάρτη (9/11) κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer της ταινίας, όπου βλέπουμε τη Naomi Ackie να υποδύεται τη Whitney Houston. Το trailer «ανοίγει» με τη Whitney Houston να παραχωρεί μια ραδιοφωνική συνέντευξη και τον παραγωγό να της λέει: «Μια κοινή κριτική για σένα είναι ότι η μουσική σου δεν είναι αρκετά μαύρη».

«Ποιος το λέει αυτό; Αυτά είναι βλακείες. Και στην πραγματικότητα με θυμώνει γιατί είναι ανενημέρωτα σχόλια και με μίσος. Όλη μου τη ζωή ακούω: «Δεν είναι αρκετά μαύρη, δεν είναι αρκετά λευκή.» Λοιπόν, τι θα λέγατε για το «δεν είναι αρκετά υπάκουη»; Τι θα λέγατε για το «Δεν φοβάται αρκετά;», απαντά εκείνη.

Έπειτα, στο trailer εμφανίζεται την κινηματογραφική Whintney να απαντάει στα αρνητικά σχόλια για τη μουσική της, ενώ προβάλλεται και η σκηνή κατά τη διάρκεια της οποίας τραγουδά τον εθνικό ύμνο στο Super Bowl του 1991.

Σε ένα άλλο πλάνο βλέπουμε την έντονη διαμάχη με τον πατέρα της, που τον υποδύεται ο Clarke Peters, με τον οποίο βλέπουμε στη συνέχεια πως έρχεται αντιμέτωπ για τα οικονομικά της.

Το «I Wanna Dance With Somebody» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 21 Δεκεμβρίου. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Kasi Lemmons και το σενάριο ο Anthony McCarten, που έχει υπογράψει και το Bohemian Rhapsody.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
9'
21 - 23
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;