Twitter: Τι αλλάζει ο Elon Musk στους verified λογαριασμούς;
Η εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk φέρνει αρκετές αλλαγές και μία από αυτές έχει να κάνει με τους verified λογαριασμούς.

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς του Twitter από τον Elon Musk φέρνει αρκετές αλλαγές για τους χρήστες και ιδιαίτερα για τους verified λογαριασμούς, δηλαδή για τους λογαριασμούς που έχουν δίπλα στο όνομά τους αυτό το μπλε «τικ» σηματάκι, που δείχνει ότι είναι ένας λογαριασμός δημόσιου ενδιαφέροντος (όπως π.χ. ενός διάσημου ατόμου, ενός οργανισμού κτλ) και είναι αυθεντικός.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, Elon Musk, θέλει να αρχίσει να χρεώνει το μπλε σήμα. Όπως έχει γίνει γνωστό, το Twitter πλέον αναμένεται να χρεώνει σχεδόν 20 δολάρια τον μήνα τους χρήστες για να κρατήσουν το περιζήτητο σήμα. Ο ίδιος ο Musk έγραψε την Κυριακή σε tweet του:

«Η όλη διαδικασία πιστοποίησης αναθεωρείται αυτή τη στιγμή»

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα από το The Verge, το Twitter σκοπεύει να ανεβάσει την τιμή του πακέτου premium συνδρομής που ονομάζεται Twitter Blue από τα 4,99 δολάρια τον μήνα σε 19,99 δολάρια τον μήνα. Μέχρι στιγμής, η τιμή δεν έχει αποφασιστεί οριστικά και μπορεί να αλλάξει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Αυτό σημαίνει ότι οι verified χρήστες θα πρέπει να πληρώσουν για να κρατήσουν το μπλε σήμα τους.

Με την κίνηση αυτή, ο Musk ελπίζει ότι θα αυξήσει τον αριθμό των χρηστών του Twitter που πληρώνουν συνδρομή, ώστε τα μισά έσοδα της εταιρείας να προέρχονται από αυτήν.

Όπως αναφέρει το The Verge, οι χρήστες αυτοί θα έχουν 90 ημέρες για να γίνουν συνδρομητές στην ανανεωμένη υπηρεσία Twitter Blue όταν αυτή βγει στον αέρα, αλλιώς θα χάσουν την πιστοποίησή τους.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;