Έλον Μασκ: Η αινιγματική ανάρτηση από την είσοδό του στα κεντρικά του Twitter
Στο βίντεο, ο Έλον Μασκ φαίνεται να μπαίνει στα κεντρικά γραφεία του Twitter κρατώντας έναν… νιπτήρα.

Μια ανάσα από την επισημοποίηση της εξαγοράς του Twitter φαίνεται ότι βρίσκεται ο Έλον Μασκ.

Ο δισεκατομμυριούχος ανάρτησε το βράδυ της Τετάρτης (26/10) ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου φαίνεται ο ίδιος να μπαίνει στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας κρατώντας έναν… νιπτήρα.

Παράλληλα, στο προφίλ του αναφέρεται πλέον ως «επικεφαλής Twitter» ενώ άλλαξε και την τοποθεσία του η οποία είναι αυτή στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο.

Ωστόσο, παρά την είσοδο του Έλον Μασκ στα κεντρικά γραφεία, δεν είναι ακόμη σαφές εάν η αγορά του Twitter είχε οριστικοποιηθεί. Το Twitter επιβεβαίωσε ότι το βίντεο είναι πραγματικό, αλλά δεν προχώρησε σε κανένα άλλο σχόλιο.

Για να βάλει τέλος στη διαμάχη του με τους επικεφαλής του ιστοτόπου, η δικαστής του Ντέλαγουερ που είχε αναλάβει την υπόθεση έδωσε στον Έλον Μασκ διορία μέχρι την Παρασκευή για να ολοκληρώσει την εξαγορά. Η ολοκλήρωση της εξαγοράς θα βάλει τέλος σε μια περιπέτεια επτά μηνών που έφερε αντιμέτωπους τους ιδιοκτήτες του Twitter με τον ιδιοκτήτη της Tesla.

Στις αρχές Ιουλίου ο Μασκ ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε από την προσπάθεια εξαγοράς, μια απόφαση την οποία προσέβαλαν στα δικαστήρια οι ιδιοκτήτες του Twitter. Τελικά, άλλαξε γνώμη στις αρχές Οκτωβρίου, λίγες ημέρες προτού να ξεκινήσει η δίκη. Όμως το Twitter αρνήθηκε να παραιτηθεί από τα ένδικα μέσα, με αποτέλεσμα η δικαστής να αναβάλει την εκδίκαση και να διατάξει τις δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.

Mε πληροφορίες από kathimerini.gr

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;