Η Shaya μιλάει για τις Hi-5 - «Στεναχωρήθηκα που διαλυθήκαμε»
Η Shaya βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για τις Hi-5, τη διάλυσή τους και τη σόλο καριέρα της.

Η Shaya βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». H τραγουδίστρια κάθισε στον καναπέ και μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για τη διάλυση των Hi-5, τα πρώτα της παιδικά χρόνια στην Ελλάδα και πολλά ακόμα!

Αρχικά, η Shaya μίλησε για τη διάλυση των Hi-5. Όπως είπε:

«Στεναχωρήθηκα που διαλυθήκαμε με τις Hi-5. Ήταν μία πάρα πολύ ωραία εμπειρία, μία πολύ ωραία εποχή αλλά δεν ήταν επιλογή μας. Μας διέλυσαν τότε. Η Warner Music αποφάσισε ότι δεν θέλει να έχει ελληνικές παραγωγές. Ξαφνικά μας φωνάζουν εκεί στην εταιρεία και μας λένε δεν θα έχετε συμβόλαιο μαζί μας από αύριο.

Δεν βρήκαμε άλλη εταιρεία να μας πάρει, ήταν και ακριβό το όλο project να το πάρει κανείς και να το ξαναστήσει. Υπήρχαν κάποιες εταιρείες που ήθελαν τις 3 από τις 5. Είπαμε αυτό δεν γίνεται, είμαστε Hi-5. Οπότε αποφασίσαμε ότι δεν θα συνεχίσουμε»

Σε ό,τι αφορά τη solo καριέρα της, η ίδια είπε:

«Ξαφνικά έπρεπε μόνη μου να βγαίνω στη σκηνή. Ήταν δύσκολο, γιατί είχα συνηθίσει να έχω άλλες 4 κοπέλες δίπλα μου, που ήταν και φίλες μου. Μου πήρε 3 χρόνια να βρω το δικό μου προσωπικό στυλ και συνέχισε πολύ ομαλά το πράγμα μετά» 

Η Shaya, μάλιστα, αποκάλυψε πως το 2020 ήταν προγραμματισμένο να γίνει ένα reunion του συγκροτήματος, το οποίο όμως ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η τραγουδίστρια μίλησε και για τα πρώτα της χρόνια στην Ελλάδα, ερχόμενη από τη Δανία, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι μάλλον δεν θα μπορέσει να γίνει ποτέ μητέρα.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;