Infocom World: Στις 29 & 30 Νοεμβρίου το κορυφαίο συνέδριο τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας
Κάντε εδώ δωρεάν εγγραφή για να παρακολουθήσετε από κοντά το συνέδριο και να μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις από τον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής!

Με φυσική παρουσία, την Τρίτη 29 και την 30 Νοεμβρίου του 2022, θα πραγματοποιηθεί το 24ο Infocom World: Fiber & 5G Highways: DigitAll Greece! της Smartpress, το μεγαλύτερο συνέδριο για τις τηλεπικοινωνίες και την τεχνολογία στην Ελλάδα, επιστρέφοντας στο Caravel Hotel.

Το συνέδριο, που έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο «meeting point» του οικοσυστήματος, μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης digital παρουσίας λόγω των συνθηκών που επέβαλε η πανδημία, επιστρέφει σε μια μεγάλη εκδήλωση με φυσική παρουσία – τηρώντας πιστά όλα τα υποχρεωτικά και προαιρετικά μέτρα που προβλέπονται για την πρόληψη μετάδοσης του COVID-19.

Το 24ο Συνέδριο InfoCom World φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που απασχολούν κάθε πτυχή της αγοράς και που διαμορφώνουν το σήμερα και το αύριο της ψηφιακής αγοράς. Φέτος, βάζουμε στο «τραπέζι» των συζητήσεων τα δίκτυα πέμπτης γενιάς (5G) και τις οπτικές ίνες, το κρίσιμο ζήτημα της κυβερνοασφάλειας, το πάντα επίκαιρο θέμα του ψηφιακού μετασχηματισμού, τα μεγάλα έργα ψηφιοποίησης, τα cloud και τα data centers.

Σε ένα εξαιρετικά πλούσιο πρόγραμμα, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συζητήσεις και ομιλίες για το πώς το Fiber και το 5G αλλάζουν την αγορά και προσφέρουν νέες ευκαιρίες, για τις επενδύσεις που πραγματοποιούνται, για τη λειτουργία των hubs μεγάλων εταιρειών στην Ελλάδα και για τον τρόπο με τον οποίο η χώρα μας μπορεί να προσελκύσει ακόμη περισσότερους τεχνολογικούς κολοσσούς.

Η φυσική παρουσία ενισχύει, φυσικά, και την πλευρά του συνεδρίου που λειτουργεί ως σημείο συνάντησης και δικτύωσης της αγοράς, προσφέροντας στους συνέδρους τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις εταιρείες που βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων και τα στελέχη που διαμορφώνουν τα trends και τις καινοτομίες.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Leader’s Summit, μια συνάντηση – σταθμό, με τη συμμετοχή κορυφαίων παραγόντων της αγοράς.

Μεταξύ άλλων, το συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, στελέχη, παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, εταιρείες υλοποίησης λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού, προγραμματιστές, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης και δημόσιων οργανισμών, ρυθμιστικές Αρχές και Αξιωματούχους, συμβούλους επιχειρήσεων, καθηγητές ανωτάτων σχολών, φοιτητές, καθώς και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί για τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, την πληροφορική και τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που προσφέρουν οι συγκεκριμένοι τομείς.

Το Infocom World 2022, υπό τον τίτλο Fiber & 5G Highways: DigitAll Greece!, έρχεται στις 29 και 30 Νοεμβρίου, στο Caravel Hotel.

Πραγματοποιήστε δωρεάν την εγγραφή σας για να παρακολουθήσετε από κοντά το συνέδριο και να μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις από τον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;