Καλάθι του νοικοκυριού: Ετοιμάζεται νέα διορθωτική ΚΥΑ
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε πως τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιηθεί μία νέα διορθωτική ΚΥΑ για το «καλάθι του νοικοκυριού».

Νέα υπουργική απόφαση για το «καλάθι του νοικοκυριού» αναμένεται να εκδοθεί μέσα στις επόμενες μέρες από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής, 6 Νοεμβρίου, σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης, η νέα απόφαση θα προβλέπει να είναι μεγαλύτερες και ευδιάκριτες οι ταμπέλες στα προϊόντα του καλαθιού και να διασφαλίζεται η επάρκεια των προσφερόμενων προϊόντων.

Επιπλέον, ο υπουργός σημείωσε ότι η πρώτη εβδομάδα εφαρμογής του μέτρου ήταν ενθαρρυντική ενώ πρόσθεσε ότι από την Τετάρτη στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου θα παρακολουθούνται οι τιμές των προϊόντων ανά εβδομάδα. Ταυτόχρονα προανήγγειλε συνάντηση με τους εκπροσώπους των βιομηχανιών τροφίμων, αφού όμως πρώτα – όπως είπε – λάβει τα αποτελέσματα των ελέγχων της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α).

Να σημειωθεί ότι σε χθεσινή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός, μετά από νέα επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ στη Δυτική Αθήνα έγραψε:

«…Έχουμε δρόμο για να φθάσουμε εκεί που θέλουμε. Θα φροντίσουμε να μεγαλώσουμε την σήμανση και να υπάρχει οπωσδήποτε συνεχής επάρκεια των προϊόντων»

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;