Δέσποινα Βανδή: Η αλλαγή στο look της που έβαλε «φωτιά» στο Twitter
Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στο νέο επεισόδιο του «Just the 2 of Us» με κοντό μαλλί και το Twitter είχε πολλά να σχολιάσει.

Η Δέσποινα Βανδή μας έχει συνηθίσει στις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Όμως, στο επεισόδιο του Σαββάτου (06/11) του «Just the 2 of Us», η γνωστή τραγουδίστρια έκανε τη μεγάλη ανατροπή, καθώς έκανε μία αλλαγή στα μαλλιά της.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του μουσικού σόου του ALPHA, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε την Δέσποινα Βανδή, την Βίκυ Σταυροπούλου, την Καίτη Γαρμπή και τον Σταμάτη Φασουλή στις θέσεις της κριτικής επιτροπής, λέγοντας ότι για ακόμα ένα Σάββατο όλοι είναι έτοιμοι για ένα ακόμα μεγάλο πάρτι. Καθώς καλωσόριζε τα μέλη τις κριτικές επιτροπής, ο παρουσιαστής και παραγωγός «αποθέωσε» τη νέα αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η γνωστή τραγουδίστρια.

Μάλιστα, της είπε:

«Σε τι διάθεση βρίσκεσαι;» 

Με εκείνη να του απαντά:

«Γιατί, εδώ δεν κάνουμε σόου;»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δέσποινα Βανδή: Το νέο look της τραγουδίστριας

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του χθεσινοβραδινού live του «Just the 2 of Us» η τραγουδίστρια ανήρτησε ένα βίντεο σε story στο Instagram, που μας έδειχνε το νέο της look, αλλά και το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στο σόου, που ήταν με διαφάνειες και παγιέτες.

Δέσποινα Βανδή

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Δες ακόμα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;