Εφτά ταινίες και πέντε σειρές για να απολαύσεις αυτό το ΣουΚου
Οι νέες σειρές και ταινίες που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται με πολλές προτάσεις από νέες ταινίες και σειρές για να δεις και να σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά. Καθώς, η επέλαση της κακοκαιρίας EVA θα φέρει έντονα καιρικά φαινόμενα, οι streaming πλατφόρμες και τα Σινεμά μας έχουν αρκετές επιλογές ώστε να μη χρειαστεί να κάνουμε πολλές άσκοπες μετακινήσεις.

Από ένα ντοκιμαντέρ που μας βάζει στη ζωή και την καθημερινότητα μίας από τις πιο δημοφιλείς celebrity της νέας γενιάς, μία ταινία με Οσκαρικές ερμηνείες, καθώς και πολλές νέες σειρές!

Ταινίες

Flee

Το υποψήφιο για τρία Όσκαρ (Καλύτερη Διεθνής Ταινίας, Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων & Καλύτερο Ντοκιμαντέρ) επιτέλους έφθασε στα ελληνικά σινεμά. Η ταινία του Jonas Poher Rasmussen εξιστορεί τη ζωή του Amin Nawabi, ενός πρόσφυγα από το Αφγανιστάν που εγκατέλειψε τη χώρα του σε τρυφερή παιδική ηλικία, καθώς ο άνδρας καταπιάνεται με ένα οδυνηρό μυστικό που κρατάει εδώ και είκοσι χρόνια κρυμμένο, την ομοφυλοφιλία του. Η ταινία έγινε animation για να προστατευτεί η ταυτότητα του αφηγητή και φίλου του σκηνοθέτη. Μία από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων ετών που δεν πρέπει να χάσεις!

Amsterdam

Η επιστροφή του David O. Russell με ένα all-star cast με “οδηγούς” τους Margott Robbie, Christian Bale και John David Washington μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε, αλλά δεν μπορεί να μην μπει στη λίστα αυτή. Το 1933, ένας γιατρός και ένας δικηγόρος γίνονται μάρτυρες ενός φόνου, για τον οποίο κατηγορούνται, και τρέπονται σε φυγή. Με τη βοήθεια μιας φίλης τους από τα παλιά αναζητούν τους ενόχους, φτάνοντας μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες στη σύγχρονη αμερικανική ιστορία.

Vortex

Μία από τις πιο γλυκές ταινίες του Gaspar Noe κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. Οι τελευταίες μέρες ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στο παρισινό διαμέρισμά του, καθώς η υγεία του σταδιακά επιδεινώνεται.

Emily

Μία από τις Βρετανικές ταινίες που έχουν ξεχωρίσει και αξίζει να δεις. Αμφισβητώντας τα βικτοριανά ήθη, η νεαρή Έμιλι Μπροντέ αναζητάει τον τρόπο που θα απελευθερωθεί από το κομφορμιστικό περιβάλλον της και θα την οδηγήσει στη συγγραφή του «Ανεμοδαρμένα ύψη».

Selena Gomez: My Mind & Me

Μία από τις πιο δημοφιλείς pop σταρ και ηθοποιούς του νεότερου Hollywood μας βάζει στα άβατα της ζωής της και μας δείχνει τη μάχη της με τον λύκο και τη διπολική διαταραχή. Ένα ωμό και ρεαλιστικό ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία που αξίζει να δεις μέσα στο ΣουΚου στο Apple TV+.

Causeway

Το Apple TV+ μας φέρνει ακόμα μία νέα ταινία. Η Jennifer Lawrence και ο Brian Tyree Henry δίνουν φανταστικές ερμηνείες στην πρώτη κινηματογραφική δουλειά της θεατρικής σκηνοθέτη Lila Neugebauer. Μία Αμερικανίδα στρατιώτης υφίσταται έναν τραυματικό εγκεφαλικό τραυματισμό ενώ πολεμούσε στο Αφγανιστάν και αγωνίζεται να προσαρμοστεί στη ζωή πίσω στο σπίτι.

Enola Holmes 2

Για αυτή την εβδομάδα, το Netflix μας προτείνει μία γλυκιά περιπέτεια μυστηρίου με την επιστροφή της αδερφής του Sherlock Holmes, την οποία υποδύεται η Millie Bobby Brown. Τώρα, μια ντετέκτιβ προς μίσθωση, η Enola Holmes αναλαμβάνει την πρώτη της επίσημη υπόθεση για να βρει μια αγνοούμενη κοπέλα καθώς οι σπίθες μιας επικίνδυνης συνωμοσίας πυροδοτούν ένα μυστήριο που απαιτεί τη βοήθεια φίλων – και του ίδιου του Sherlock – για να ξετυλιχτεί.

Σειρές

Blockbuster

Το Netflix μας φέρνει μία κωμωδία για τα βιντεοκλαμπ. Αχ, πόσο μας λείπουν… Στο τελευταίο Blockbuster λοιπόν, ο διευθυντής του παλεύει να το κρατήσει ανοιχτό και το προσωπικό ευχαριστημένο εν μέσω ανταγωνισμού και περίπλοκων συναισθημάτων.

Reboot

Οι δημιουργοί του “Modern Family” επιστρέφουν με ένα καινούριο sitcom που είναι διαθέσιμο μέσα από το Disney+. Η αναβίωση μία κωμικής οικογενειακής σειράς του 2000, αναγκάζει τους δυσλειτουργικούς της ηθοποιούς και συντελεστές να συνεργαστούν ξανά. Πρέπει πλέον να αντιμετωπίσουν τα άλυτα θέματά τους σε έναν κόσμο που αλλάζει πολύ γρήγορα.

Young Royals Season 2

Η Σουηδική σειρά εφηβικού ρομάντζου είχε ξεχωρίσει και επιστρέφει για τον δεύτερο ανατρεπτικό κύκλο της.

The White Lotus Season 2

Η σειρά ανθολογίας του HBO επέστρεψε με ένα ανανεωμένο καστ, αλλά την υπέρτατη Jennifer Coolidge να πρωταγωνιστεί ξανά. Η σατιρική σειρά του Mike White για τον πλούτο, τους προνομιούχους, καθώς και τη διάδρασή τους με τους απλούς πολίτες, είναι μία από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών και ο δεύτερος κύκλος της είναι must-watch. Η σειρά είναι διαθέσιμη μέσα από το Vodafone TV.

Manifest Season 4 – Part 1

Η σειρά που βρήκε μία “δεύτερη ζωή” μέσα από τη διάθεσή της από την streaming πλατφόρμα, επιστρέφει για το πρώτο μισό της 4ης και τελευταίας σεζόν. Οι ανατροπές θα είναι πολλές και η επιτυχία της σειράς προδιαγεγραμμένη αν κρίνουν πως όταν είχε ανακοινωθεί η 4η σεζόν, οι προηγούμενοι κύκλοι της είχαν μπει στο top 10 του Netflix.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;