Άνδρας της ασφάλειας γηπέδου χορεύει με τις cheerleaders και γίνεται viral
Ένας "αγενής" άνδρας της ασφάλειας γηπέδου αρνείται να απομακρυνθεί από το χώρο όπου θα χορέψουν οι cheerleaders και συμμετέχει στον χορό τους!

Το απόλυτο viral των τελευταίων ημερών έγινε ένας άνδρας της ασφάλειας γηπέδου για τον ξέφρενο και μοναδικό χορό του με τις cheerleaders ομάδας κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, οι οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο το περασμένο Σάββατο το βράδυ για τον αγώνα μεταξύ του Τενεσί και του Κεντάκι βρέθηκαν μπροστά σε τεράστια έκπληξη. Ένας άνδρας από την ασφάλεια του γηπέδου άρχισε να χορεύει στους ρυθμούς των cheerleader και να «κλέβει» την παράσταση.

Ο λόγος για τον Michael Galyean, ο οποίος δεν ήταν πραγματικός σεκιούριτι απλά τον υποδυόταν.. Στην πραγματικότητα είναι ένας φανατικός της ομάδας του Vol αλλά και ο τρέχων σύμβουλος της σχολής χορού UT, BOSS Dance Company.

Πριν από τον αγώνα στο Κεντάκι, ο Galyean είχε μια ευκαιρία που δεν μπορούσε να αρνηθεί. Όπως είπε:

«Ο προπονητής της ομάδας με πλησίασε και μου είπε ότι έχουν μια ιδέα. Αλλά θέλει λίγη υποκριτική και χορό. Και του απάντησα “μην πεις τίποτα άλλο, είμαι μέσα”»

Το σχέδιο του προπονητή ήταν να μεταμφιεστεί σε έναν αγενή φύλακα, ο οποίος θα αρνιόταν να απομακρυνθεί από τον χώρο που δίνουν παράσταση οι cheerleaders. Όταν θα τον πλησιάζει ένας υπεύθυνος της ομάδας, κατά τη διάρκεια του σόου για να τον απομακρύνει, εκείνος αρχίζει να χορεύει!

Όπως είπε ο Galyean:

«Με προσκάλεσε η ομάδα να συμμετάσχω στη σκηνή, τη μεγαλύτερη σκηνή, στο Neyland Stadium, αλλά για να γίνει αυτό έπρεπε να βγάλω ολόκληρη την βάρδια ως ασφάλεια»

Ο ίδιος είπε ότι το 2000 μετακόμισε στο Τενεσί για να φοιτήσει στο UT και πως:

«Επέλεξα αυτό το κολέγιο, όπως θα έκανε οποιοσδήποτε, βασιζόμενος αποκλειστικά στο cheerleading. Θυμάμαι ότι κοίταξα το στάδιο και σκέφτηκα μια μέρα θα με χειροκροτούν εδώ μέσα»

Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα να και χρειάστηκε να περάσουν 22 χρόνια και κάποιες περίεργες συνθήκες.

Ο Galyean δήλωσε ακόμα ότι δεν είχε παρακολουθήσει ποτέ μάθημα χορού, πριν μπει στο UT και πως:

«Απλά παρακολουθώ βίντεο στο YouTube, παρακολουθώ χορευτικές ομάδες και μαθαίνω από αυτές»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
15'
1 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
15'
0 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;