Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν είναι ποτέ ο ανταγωνισμός ένας παράγοντας που θα με επηρεάσει»
Η Μαρία Μπακοδήμου σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Breakfast@Star» - Τι είπε για τον φετινό ανταγωνισμό με τη Ναταλία Γερμανού

Σήμερα Παρασκευή (4/11) η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής «Γεια σου» και συνάντησε την παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μίλησε αποκλειστικά για τον σκληρό ανταγωνισμό στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, τις έκτακτες αλλαγές που έγιναν πρόσφατα, το «Just the 2 of Us» αλλά και τη σχέση της με τους δυο της γιους.

«Μου αρέσει τελικά που η εκπομπή είναι Σαββατοκύριακο, γιατί έχεις χρόνο μέσα στη βδομάδα να δρομολογήσεις κάποια πράγματα. Δεν έχει τύχει ποτέ να είμαι σε μία ζώνη που απέναντι να υπάρχει κενό. Πάντα κάποιος υπήρχε. Δεν είναι ποτέ ο ανταγωνισμός ένας παράγοντας που θα με επηρεάσει», ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου αναφερόμενη στον φετινό ανταγωνισμό με τη Ναταλία Γερμανού και το DOT.

«Η πρόκληση είναι να υπογράφω μία εκπομπή που μου αρέσει, να είμαι μέσα στην εκπομπή η Μαρία που θέλω», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά τις πρόσφατες έκτακτες αλλαγές προσώπων που έγιναν στην εκπομπή της, η παρουσιάστρια σχολίασε τα εξής:

«Η εκπομπή στήθηκε στα μέσα προς τέλη καλοκαιριού. Έγιναν βιαστικά τα πράγματα και δεν είχες τη δυνατότητα να στήσεις μία εκπομπή έτσι ακριβώς όπως την είχες φανταστεί. Κάποιες αλλαγές πάντα χρειάζονται. Μέχρι τώρα μας έχουν βγει σε καλό. Για παράδειγμα, χάρηκα πάρα πολύ που μπήκε ο Ισίδωρος Φίκαρης. Νιώθω ότι η εκπομπή δυνάμωσε κι άλλο».

Τέλος, η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε και για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τους δυο της γιους, ενώ αποκάλυψε και το αν υπάρχει το ενδεχόμενο να τους δούμε να την πλαισιώνουν σε κάποια εκπομπή.

«Είμαι Ελληνίδα μάνα με τους γιους μου. Για οτιδήποτε συμβεί θα είμαι εκεί και εγώ και ο πατέρας τους, για όλα τα ζητήματα. Δύσκολα θα έβλεπα τον γιο μου, τον Νικήτα, σε πάνελ δίπλα μου, γιατί δε θέλω να υπάρχει ομφάλιος λώρος επαγγελματικά. Εκτός κι αν ήταν κάποια φοβερή ιδέα που την κάναμε οι δυο μας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τέλος, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην απουσία της φέτος από την κριτική επιτροπή του «Just the 2 of Us» ως εξής:

«Ήταν ένα ωραίο πάρτι κάθε Σάββατο βράδυ. Είχαμε περάσει τότε και δυο χρόνια καραντίνα οπότε το ότι είχαμε κάθε Σάββατο βράδυ αυτό το πάρτι και έπρεπε να μπω σε ένα στενό φόρεμα με κράτησε από το να βάλω κιλά στην καραντίνα. Είμαι παρουσιάστρια, όμως, και όχι κριτής. Μου είχε λείψει η δουλειά μου, γι’ αυτό και είπα όχι».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;