Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η ανακοίνωσή του για το μέλλον του «The 2night Show»
Όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά την έναρξη του «The 2night Show» για το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μας καλωσόρισε χθες Πέμπτη (3/11) το «The 2night Show» ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, κάτι ασυνήθιστο αφύ η δημοφιλής εκπομπής μέχρι πρότινος προβαλλόταν από Δευτέρα έως Τετάρτη.

Κατά την έναρξη της εκπομπής ο δημοφιλής παρουσιαστής «άρπαξε» την ευκαιρία και ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για της late night εκπομπής που παρουσιάζει.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά τους τίτλους έναρξης του «The 2night Show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε τους τηλεθεατές λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Πάμε να ξεκινήσουμε σήμερα γιατί είναι και η μέρα που έχουμε τον λιγότερο χρόνο διάρκειας. Αν και βέβαια σας λέω ότι είναι άλλη μία Πέμπτη, μέχρι το τέλος του 2022 θα μας βλέπετε και την Πέμπτη. Από το 2023, πρώτα ο Θεός, βλέπουμε με το καλό. Αφήστε, δε, που ξεκινάει και το μουντιάλ σε λίγες ημέρες. Εμείς οι ποδοσφαιρόφιλοι το περιμένουμε πως και πως. Δεν βρίσκεται η Ελλάδα δυστυχώς αλλά ευχόμαστε να έρθει η εποχή, η μέρα, η χρονιά έστω και σε τέσσερα χρόνια που στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα εκπροσωπεί την Ευρώπη άλλη μια χώρα, η Ελλάδα μας», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συνέχισε παρουσιάζοντας τον πρώτο του καλεσμένο.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;