Τέλος το ποδόσφαιρο για το Ζεράρ Πικέ - Η ανάρτησή του στο Twitter
Ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο

Με νέα του ανάρτηση στο Twitter ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να σταματήσει εδώ την καριέρα του στο ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αλμερία το προσεχές Σάββατο (5/1) θα είναι και η τελευταία της καριέρας του.

«Κούλερς, ειμαι ο Ζεράρ. Τις τελευταίες εβδομάδες πολλοί μιλάνε για μένα. Μέχρι τώρα δεν είπα τίποτα, αλλά τώρα θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα μιλήσει για μένα. Ήμουν πάντα οπαδός της Μπαρτσελόνα, όπως πολλοί από εσάς. Μεγάλωσα σε οικογένεια που αγαπούσε το ποδόσφαιρο.

Από πολύ μικρή ηλικία, δεν ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής: ήθελα να γίνω παίκτης της Μπαρτσελόνα. Τελευταία σκέφτομαι πολύ αυτό το παιδί. Για το τι θα σκεφτόταν ο μικρός Ζεράρ αν του έλεγαν ότι όλα του τα όνειρα θα γίνονταν πραγματικότητα.

Ότι θα έπαιζε στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, ότι θα κέρδιζε κάθε τρόπαιο, ότι θα γινόταν πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου», ανέφερε ο Ζεράρ Πικέ μέσω του μηνύματός του στην προσωπική σελίδα του στο Twitter.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καταλανός ποδοσφαιριστής, που το τελευταία διάστημα είχε βρεθεί στο επίκεντρο λόγω του διαζυγίου του με τη Shakira, έζησε μεγάλες στιγμές με τη Μπαρτσελόνα, αφού κατάφερε να κατακτήσει συνολικά 24 τίτλους: 8 πρωταθλήματα Ισπανίας, 7 Κύπελλα Ισπανίας, 3 Champions League, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Δείτε την ανάρτησή του στο Twitter:

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή εικόνας: Wikimedia Commons

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;