Η «Αντονέλα» του «Patito Feo» χορεύει ξανά το «Las Divinas» και γίνεται αμέσως viral (Vid)
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Πριν από περίπου 12 χρόνια προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση η σειρά «Patito Feo» ή «Patty: Η πιο όμορφη ιστορία» ή απλώς «Patty». Η αργεντίνικης παραγωγής σειρά που είχε αγαπηθεί πολύ από τους έφηβους και τις έφηβες τότε, είχε ως πρωταγωνίστριες την Πάτυ που υποδυόταν η Λάουρα Εσκιβέλ και την Αντονέλα που υποδυόταν η Μπρέντα Ασνικάρ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BANDIDA (@basnicar)

Μάλιστα, αν και φαινομενικά η Αντονέλα ήταν η «κακιά» και «όμορφη» του σχολείου που πήγαινε στη φαινομενικά «καλή» και «άσχημη» (at least πριν το τηλεοπτικό της glow up) Πάτυ, η Αντονέλα είχε μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό. Πολλοί μάλιστα ήταν μεγαλύτεροι φαν της Αντονέλας απ’ ότι της Πάτυ με τραγoύδια της όπως το legendary «Las Divinas» να γίνονται viral, πριν ακόμη καλά καλά δημιουργηθεί ο όρος viral όπως τον ξέρουμε σήμερα.

Η «Patty» άρχισε να προβάλλεται το 2007 στην Αργεντινή και αργότερα προβλήθηκε από το Disney Channel της Λατινικής Αμερικής σημειώνοντας εξαρχής τεράστια επιτυχία. Στη συνέχεια προβλήθηκε στη Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις χώρες και κατάφερε να ξεπεράσει σε τηλεθέαση ιδιαίτερα δημοφιλείς εκπομπές, όπως ήταν το εξίσου θρυλικό «Hannah Montana» με τη Miley Cyrus.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BANDIDA (@basnicar)

Το 2008 η σειρά ήταν υποψήφια στα διεθνή βραβεία ΕΜΜΥ ως η Καλύτερη Εκπομπή για Παιδιά και Νέους, ενώ στην Ελλάδα προβλήθηκε μεταγλωτισμένη από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega κερδίζοντας την αγάπη του κοινού. Η πρώτη σεζόν έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 29 Αυγούστου 2010 και η δεύτερη σεζόν έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011, ενώ μέχρι και σήμερα μνημονεύονται από τους σημερινούς νέους και νέες ατάκες, τραγούδια και χορευτικά από τη σειρά.

Φυσικά, το πιο viral κομμάτι ήταν το «Las Divinas» με πολλύς φανς να ξέρουν και το χορευτικό, το οποίο ήταν εξίσου viral. Άρα, ήταν σχεδόν φυσικό κι επόμενο όταν η Μπρέντα Ασνικάρ, δηλαδή η τηλεοπτική Αντονέλα, χόρεψε το πιο viral χορευτικό της σειράς σχεδόν 12 χρόνια μετά να γίνει κανονικότατα viral (όπως το ξέρουμε σήμερα) στο TikTok!

Δείτε το video:

@morgiane.z Brenda Asnicar bailando sobre Las Divinas volviendo a Patito Feo #brendaasnicar #patitofeo #antonellalamasbernardi #ilmundodipatty #detoutmoncoeur #lasdivinas ♬ son original – Morgiane

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;