Ιωάννης Παπαζήσης: «Θεωρώ ότι είμαι και μπαμπάς και μαμά για το γιο μου»
Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη σήμερα Πέμπτη (3/11) στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε καλεσμένος σήμερα Πέμπτη (3/11) στην παρέα της Ελένης Μενεγάκηόπου μίλησε για όλους και για όλα.

«Από τότε που τον είδα στις “Σειρήνες στο Αιγαίο”, εμφανισιακά δεν έχει αλλάξει τίποτα, έχει κάνει όμως μια σπουδαία διαδρομή», είπε αρχικά η παρουσιάστρια υποδεχόμενη τον αγαπημένο ηθοποιό με τον ίδιος να απαντάει: «Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθα».

Έπειτα, ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα και την προσωπική του ζωή.

«Ήθελα να κάνω παιδί από πολύ μικρός, αγαπούσα πάρα πολύ την οικογένεια και πίστευα ότι θα είμαι αφοσιωμένος μπαμπάς και έτσι πηγαίνει μέχρι τώρα. Δε θέλω να αμελήσω το παιδί μου και να το αφήσω σε πράγματα που θεωρώ ότι δε θα του κάνουν καλό. Θέλω να ζήσω μαζί του αυτά τα μικρά πράγματα, να του μαγειρέψω, να παίζουμε επιτραπέζια. Όταν χωρίζεις γίνεσαι και μαμά. Θεωρώ ότι είμαι και μπαμπάς και μαμά για τον Ιάσωνα», είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή και τη σχέση που έχει με το γιο του, Ιάσωνα.

Έπειτα, μιλώντας για την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο δήλωσε:

«Έφυγα 24 χρονών από την Δράμα. Την ισχυρή δεκαετία των 20 – 30 δεν είχα πολλούς ρόλους. Βγήκα από την σχολή στα 27 μου. Με πήραν πολύ γρήγορα για ένα κάστινγκ για μια ταινία, πριν τη “Λούφα”.Ήμουν στο 2ο έτος της σχολής. Από εκεί με είδε ο Περράκης και με πηρέ στη “Λούφα” και από εκεί άνοιξε ο δρόμος».

Μάλιστα, ερωτηθείς για το τι θα έκανε, αν δεν ήταν ηθοποιός ο ίδιος είπε:

«Ή θα ήμουν ένας άνθρωπος που θα ζούσε στην Δράμα και θα είχα ασχοληθεί με τη γεωργία, ή θα ήμουν πάλι σε ένα καλλιτεχνικό κομμάτι αλλά όχι στην υποκριτική. Ίσως να ήμουν τραγουδιστής».

«Προσπαθώ να ενημερώνομαι αλλά επειδή είμαι άνθρωπος της εξέλιξης, βλέπω σειρές που μου κάνουν καλό εμένα ως ηθοποιό, δε θέλω να είμαι απλά τηλεθεατής», κατέληξε ο ηθοποιός.

Ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Βόιτσεκ» στο θέατρο «Πόλη».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;