Παλαιό Φάληρο: Τι δήλωσε ο «βιαστής με το τατουάζ» - «Ήθελα να κάνω οπωσδήποτε σεξ»
Παλαιό Φάληρο: Ο «βιαστής με τα τατουάζ», όπως τον αποκαλούν, φέρεται να κατέθεσε πως «το έκανα υπό την επήρεια ναρκωτικών».

Ο 45χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού μιας 34χρονης γυναίκας και για την απόπειρα βιασμού μιας 24χρονης κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο φέρεται να δήλωσε στις αρχές, ότι αναζητούσε επίμονα να κάνει «σεξ», με αποτέλεσμα να βιάσει μια γυναίκα σε στάση λεωφορείου.

Ο «βιαστής με τα τατουάζ», όπως τον αποκαλούν, φέρεται να κατέθεσε πως «το έκανα υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ήθελα να κάνω σεξ. Η πρώτη κοπέλα κόρναρε συνεχώς και φοβήθηκα και έτρεξα. Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω σεξ και πέτυχα την άλλη στη στάση».

Αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, κατάλαβε ότι τον ψάχνουν όταν είδε το τατουάζ του στην τηλεόραση. «Έφυγα στην Αλβανία μόλις το είδα», πρόσθεσε.

Ο δράστης είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού, της αρπαγής, της απόπειρας βιασμού 34χρονης γυναίκας και για απόπειρα βιασμού ακόμη μιας γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 45χρονος, βρέθηκε χθες Τρίτη ενώπιον της πρώτης ανακρίτριας και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη στις 12:00. Για την ώρα δεν έχει οριστεί δικηγόρος για τον άνδρα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, είναι ζήτημα χρόνου να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες του «βιαστή με το τατουάζ» στο Παλαιό Φάληρο καθώς η αστυνομία εκτιμά ότι είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των γυναικών που έχουν πέσει θύμα του 45χρονου.

Τον φερόμενο ως βιαστή με το τατουάζ συνέλαβαν οι αλβανικές Αρχές και τον παρέδωσαν στην Ελληνική Αστυνομία, στις 02:30 τα ξημερώματα, στην Κακαβιά. Σημειώνεται, ότι οι ελληνικές Αρχές είχαν ενημερώσει ότι βρίσκεται στην Αλβανία και είχαν ζητήσει τη συνεργασία της γειτονικής χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς έχει προσέλθει ήδη μία γυναίκα που όπως ισχυρίζεται πριν μερικούς μήνες είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση που προσομοιάζει στα χαρακτηριστικά του φερόμενου δράστη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;