Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: 39χρονος προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο άνδρας, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ερευνά τη συμμετοχή του στην υπόθεση.

Ακόμη ένας άνδρας, 39 ετών, που ταυτοποιήθηκε, προσήλθε αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, σχετικά με την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο της έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως ο 39χρονος στη ΓΑΔΑ.

Ο 39χρονος ανέφερε ότι στις αρχές του Αυγούστου 2022 συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με γυναίκα που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη, η οποία φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο άνδρας, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ερευνά τη συμμετοχή του στην υπόθεση.

Τα στοιχεία για τη μητέρα

Όσον αφορά την εκπόρνευση της από την ίδια της την μητέρα, πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι στιγμής από το έλεγχο που έγινε στο κινητό της τηλέφωνο δεν προκύπτει πως είχε κατεβάσει την εφαρμογή της διαδικτυακής σελίδας γνωριμιών. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει πως δεν διαχειριζόταν τα προφίλ που είχαν δημιουργηθεί ώστε να «αλιεύονται» οι βιαστές της 12χρονης.

Αυτό βέβαια όπως λένε αστυνομικές πηγές δεν σημαίνει πως δεν μπορούσε να κλείσει ραντεβού απευθείας με «ενδιαφερόμενους» εκτός διαδικτύου. Είναι ένα από τα στοιχεία που ερευνώνται από τις Αρχές.

Οι συνήγοροι της μάλιστα αναμένεται σήμερα να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης καθώς υποστηρίζουν πως από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που υπάρχουν στην ογκωδέστατη δικογραφία δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία της μαστροπείας όποτε και θα ζητήσουν να της επιβληθούν περιοριστικοί όροι ώστε να αποφυλακιστεί.

Ακόμη ισχυρίζονται πως η 12χρονη έχει αναφέρει στις καταθέσεις της στους αστυνομικούς του ανηλίκων, πως η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση και πως δεν είχε καμία εμπλοκή.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;