Migos: Η δισκογραφική εταιρεία του Takeoff καταδικάζει τη βία
Ο Takeoff, ένα από τα τρία μέλη του συγκροτήματος Migos, σκοτώθηκε χθες Τρίτη (1/11) σε συμπλοκή με πυροβολισμούς στο Χιούστον του Τέξας.

Ο Takeoff, ένα από τα τρία μέλη του συγκροτήματος Migos, σκοτώθηκε χθες Τρίτη (1/11) σε συμπλοκή με πυροβολισμούς στο Χιούστον του Τέξας. Στον απόηχο του θανάτου του 28χρονου καλλιτέχνη, η δισκογραφική εταιρεία του συγκροτήματος, Quality Control, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία θρηνεί την απώλεια και καταδικάζει τη βία.

 «Με ραγισμένες καρδιές και βαθιά θλίψη θρηνούμε την απώλεια του αγαπημένου μας αδελφού Khari Ball, γνωστού στον κόσμο ως Takeoff», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η παράλογη βία και μια αδέσποτη σφαίρα αφαίρεσε μία ακόμη ζωή από αυτόν τον κόσμο και είμαστε συντετριμμένοι. Σεβαστείτε την οικογένειά του και τους φίλους του, όλοι προσπαθούμε να διαχειριστούμε αυτή τη μνημειώδη απώλεια», αναφέρεται στην ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας.

Διάσημοι φίλοι και ακόλουθοι του ράπερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θρήνησαν τον θάνατό του.

Ο ράπερ Drake με ανάρτησή του στο Instagram απέτισε φόρο τιμής στον Takeoff και στις κοινές εμφανίσεις του σε συναυλίες. «Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τότε που βλέπαμε όλοι μαζί τον κόσμο και φέρναμε φως σε κάθε πόλη που πλησιάζαμε. Σε αυτό θα εστιάσω προς το παρόν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη champagnepapi (@champagnepapi)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1