Η EA και η Marvel επεκτείνουν τη συμφωνία για τη δημιουργία videogames
Η EA και η Marvel ετοιμάζουν ακόμα περισσότερα βιντεοπαιχνίδια μαζί.

Σε επέκταση της συμφωνίας για την ανάπτυξη νέων βιντεοπαιχνιδιών προχώρησε η Marvel Games και η EA. Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν, πως πέραν του ήδη ανακοινωθέντος «Iron Man» δια χειρός Motive Studios, πως θα έρθουν ακόμα περισσότερα παιχνίδια.

Όπως έγινε γνωστό, η ΕΑ και τα στούντιό της θα αναπτύξουν τρία συνολικά παιχνίδια, με πρώτο να είναι το ήδη ανακοινωθέν «Iron Man». Το Bloomberg έκανε γνωστό πρώτο την είδηση, ωστόσο, κανείς δε γνωρίζει με ποιους χαρακτήρες της Marvel αναμένεται να ασχοληθούν τα επόμενα δύο παιχνίδια της ΕΑ ή πότε περίπου θα κυκλοφορήσουν.

Η Marvel έχει υπό ανάπτυξη και άλλα παιχνίδια όπως το «Marvel’s Spider-Man 2» και το «Marvel’s Wolverine» από την Insomniac Games και το «Black Panther/Captain America» από Skydance Media και Amy Hennig, δημιουργό των παιχνιδιών «Uncharted».

Τι γνωρίζουμε για το «Iron Man» μέχρι στιγμής;

Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή χαρακτήρα της Marvel αποτελεί ένα third-person, single-player, action adventure παιχνίδι, που την ανάπτυξή του ηγείται ο Oliver Proulx, ο οποίος έχει εργαστεί ως game director του επιτυχημένου και αγαπημένου από κοινό και κριτικούς, «Marvel’s Guardians of the Galaxy».

Η ιστορία του νέου παιχνιδιού αναμένεται να είναι πρωτότυπη και θα διαδραματίζεται σε ένα ξεχωριστό σύμπαν. Η ιστορία θα ακολουθεί την πλούσια ιστορία του χαρακτήρα από τα κόμικς, διοχετεύοντας την πολυπλοκότητα, το χάρισμα και τη δημιουργική ιδιοφυΐα του Tony Star, δίνοντας επίσης στους παίκτες τη δυνατότητα να νιώσουν, όπως λέει η εταιρεία, «πώς είναι να παίζεις πραγματικά ως Iron Man».

Προς το παρόν το παιχνίδι βρίσκεται στη φάση του pre-production φάση, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν αργότερα.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;